AVRI Bloem- en Tuincentrum genomineerd voor ‘Het Leukste Tuincentrum van NEDERLAND’

Foto:

“Momenteel zijn we druk doende met het opbouwen van onze kerstshow maar eerst krijgen we natuurlijk de Ladies Night, gepland op zaterdag 9 november 2013. We proberen het voor de klanten zo leuk mogelijk te maken met veel acties en activiteiten”, aldus eigenaar Frank van der Avoird. Dat dit gewaardeerd wordt blijkt uit het feit dat dankzij de stem van velen AVRI Bloem- en Tuincentrum zich nu  het Leukste Tuincentrum van Noord-Brabant mag noemen. Hierdoor is AVRI tevens genomineerd is tot het Leukste Tuincentrum van Nederland. Er kan weer gestemd worden!

De eerste ronde heeft AVRI Bloem- en Tuincentrum goed doorstaan. Ze behaalde van de 33 tuincentra uit Noord-Brabant de meeste stemmers. Na Coppelmans Tuincentrum Oirschot behaalde AVRI Bloem- en Tuincentrum de tweede hoogste score qua puntentotaal. Deze score geeft AVRI Bloem- en Tuincentrum recht op nominatie voor het Leukste Tuincentrum van Nederland.
De tweede ronde voor het verzamelen van stemmen is nu ingegaan en duurt t/m 31 oktober a.s. De manier van stemmen is exact hetzelfde als in de eerste ronde. Ook als je in de eerste ronde nog niet gestemd hebt, kun je in de tweede ronde je stem uitbrengen. AVRI Bloem- en Tuincentrum hoopt een goede kans te maken. Iedereen kan via www.leukstetuincentrum.nl een stem uitbrengen op AVRI Bloem- en Tuincentrum en daarmee leuke prijzen winnen zoals een tablet en een hele dag wellness voor 2 personen.
Waardering
Bij het uitbrengen van een stem wordt een rapportcijfer gevraagd voor vier criteria: sfeer, assortiment & presentatie, klantvriendelijkheid en de prijs/kwaliteit-verhouding (cijfers tussen 1-10). De stemmen die in de eerste ronde zijn behaald, tellen in de Finaleronde gewoon mee. In de Finaleronde telt het aantal stemmen voor 50% en ook de gemiddelde score telt voor 50% mee in de einduitslag.  
Goed doel
Stemmen is kosteloos en iedere stem waarbij toestemming wordt gegeven voor het ontvangen van de nieuwsbrieven van de partners van de verkiezingen, levert € 0,05 op voor KWF Kankerbestrijding. De cheque met de opbrengst van de verkiezing wordt tijdens de Award Uitreiking aan KWF Kankerbestrijding uitgereikt. 
Organisatie
De verkiezingen worden georganiseerd door Vote Company, specialist in de ontwikkeling en realisatie van verkiezingsconcepten, in nauwe samenwerking met bloemenveiling FloraHolland. Overige partners van de verkiezingen zijn onder meer Ondernemers United en Leuk voor Jou. 
Uitreiking van de Awards tijdens FloraHolland Trade Fair
Op 6 november 2013 ontvangen de winnende tuincentra tijdens de FloraHolland Trade Fair in Aalsmeer een prestigieuze award. Dan wordt ook de landelijke winnaar bekend gemaakt. 
tuincentrum