LEADING LEDs wisselt van eigenaar

Foto:

Enkele jaren geleden was het podium van DongenIce het vertrekpunt voor het ontstaan van LEADING LEDs. De oprichter Eric van den Bosch was enthousiast geworden over de toen bij DongenIce aanwezige LEDschermen. Hij zag de fantastische kansen om op zo’n groot scherm (reclame)-boodschappen tot uiting te laten komen. Een simpele tekst maak je in één keer levend, door deze te laten bewegen. Natuurlijk kunnen ook foto’s of andere beelden hierin ondersteunend werken. Films worden natuurgetrouw overgebracht, zelfs live opnames zijn mogelijk. 

De afgelopen jaren is LEADING LEDs vaak zichtbaar geweest op evenementen, waar bij dongense evenementen altijd meegedacht werd om als sponsor het LEDscherm beschikbaar te stellen. Koen van Dongen is al weer enkele jaren het vaste gezicht voor de techniek en de uitvoering van het mobiele LED-scherm. Als geen andere weet hij het LED-scherm precies op de goede locatie te plaatsen en haarscherp beeld op het scherm te krijgen. Alsof je buiten op een TV kijkt van 10 m2. 
Koen raakte betrokken bij LEADING LEDs vanuit zijn positie als vrijwilliger bij DongenIce. Eric zocht een nieuwe uitvoerder en Koen had al laten zien wat hij waard was. Inmiddels heeft Koen besloten de uitdaging zelf aan te gaan om het bedrijf van Eric over te nemen. Vanaf 14 oktober j.l. kan Koen zich daarom de eigenaar noemen van LEADING LEDs. Voor het huren van een mooi LEDscherm kunt u voortaan hem bellen of mailen: (06) 23 725 444 of [email protected]