Hans Kuijsters en Bouke Derks Lid van Verdienste VV Dongen

Foto:

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van vrijdag 18 oktober jl. heeft het hoofdbestuur van VV Dongen Hans Kuijsters en Bouke Derks benoemd tot Lid van Verdienste als blijk van waardering voor hun jarenlange, vrijwillige inzet voor de vereniging. 

Bouke Derks
Bouke maakt zich al jaren zeer verdienstelijk in diverse functies binnen VV Dongen. In het verleden was hij actief in het jeugdbestuur en leider en grensrechter bij de A1. Tegenwoordig verzorgt hij al geruime tijd met veel precisie de ledenadministratie, ondersteunt hij de zaterdagdienst waar mogelijk, treedt hij op als scheidsrechter, is medeorganisator van het DDOO-toernooi en lid van de websitecommissie. Dit alles doet hij naast zijn inzet bij andere vrijwilligersorganisaties zoals  zorgboerderij Ora et Labora, de Volckaert en wijkraad West 2.  
Hans Kuijsters
Hans is een clubman in hart en nieren. Al jaren iemand waar je op kunt bouwen en die zich altijd op allerlei terreinen binnen de vereniging beschikbaar stelt. Hans heeft regelmatig, letterlijk en figuurlijk, zijn steentje bijgedragen aan verbouwingen of andere werkzaamheden op het sportpark. Na zijn actieve carrière in de selectie, was Hans leider en/of trainer van diverse elftallen, van de Dames tot Dongen 2, en van de E9 tot Dongen 1, waar hij sinds dit seizoen de elftalleider is. Hij heeft een grote bijdrage geleverd aan de technische commissie, was de initiatiefnemer van de Tinus de Mantribune en staat altijd klaar om een klusje te klaren of een activiteit mede te organiseren.
Kortom, een veelzijdige en zeer betrokken vrijwilliger.
VV Dongen bedankte op deze manier Bauke en Hans voor hun enorme betrokkenheid bij en tomeloze inzet voor de vereniging, in het verleden, en in de toekomst. Vrijwilligers als zij, zijn onmisbaar voor een vereniging.