DongenIce op zoek naar bestuurslid PR & Communicatie

Het bestuur van DongenIce is naarstig op zoek naar een enthousiaste en gedreven persoon die de organisatie wil versterken op het gebied van de PR & Communicatie. 

Monique Nollen, bestuurslid vrijwilligers van DongenIce, legt uit: “Ons huidig bestuurslid PR & Communicatie kan het wegens drukte met haar werk niet  meer combineren en heeft aangegeven dat het verstandig zou zijn om op zoek te gaan naar een vervanger. Het liefst zouden wij zien dat iemand met ervaring op dat gebied zijn of haar steentje bij wil dragen aan dit fantastisch winterevenement”.
De nieuwe man of vrouw moet uitdagingen onder tijdsdruk niet uit de weg gaan. “Hij of zij moet het leuk vinden om bekendheid te geven aan allerlei leuke zaken die met DongenIce te maken hebben en natuurlijk moet er feeling zijn met social media als Twitter en Facebook. Maar het belangrijkste is dat men het gaaf vindt om deel uit te maken van DongenIce en dat ook uitstraalt naar buiten” aldus Monique.
Meer weten? Monique Nollen vertelt je heel graag meer over deze bestuursfunctie. Neem contact op met Monique  op tel 06-21706868 of [email protected]