Het einde van ‘Gemeente Dongen’? Wat vindt u eigenlijk?

Dongen, 31 oktober 2012 – De nieuwe regering, bestaande uit de partijen VVD en PvdA zijn van plan gemeenten en provincies massaal samen te voegen. De partijen willen dat er over een paar jaar alleen nog maar gemeenten over zijn met 100.000 inwoners of meer. Voor Dongen zou dit grote gevolgen hebben. Met 25.000 inwoners is onze`gemeente immers veel te klein om in die nieuwe plannen als zelfstandige gemeente door te gaan. Maar wat vindt u als Dongenaar eigenlijk? dongen.nieuws.nl is benieuwd naar uw mening. Deel uw visie met de bezoekers en stuur uw reactie naar [email protected] De reacties worden geplaatst in een artikel onder de kop uitgelicht rechtsboven.

Dongen, 31 oktober 2012 – De nieuwe regering, bestaande uit de partijen VVD en PvdA zijn van plan gemeenten en provincies massaal samen te voegen. De partijen willen dat er over een paar jaar alleen nog maar gemeenten over zijn met 100.000 inwoners of meer. Voor Dongen zou dit grote gevolgen hebben. Met 25.000 inwoners is onze`gemeente immers veel te klein om in die nieuwe plannen als zelfstandige gemeente door te gaan. Maar wat vindt u als Dongenaar eigenlijk? dongen.nieuws.nl is benieuwd naar uw mening. Deel uw visie met de bezoekers en stuur uw reactie naar [email protected]. De reacties worden geplaatst in een artikel onder de kop uitgelicht rechtsboven.

 

Daarnaast vindt u rechtsonder op deze website een poll waarin u een keuze kan maken uit de opties die het meest voor de hand liggen als de regering besluit dat er voor Dongen als zelfstandige gemeente geen toekomst meer is. Waar gaat uw voorkeur naar uit? Dongen bij Oosterhout, Tilburg, de Langstraat of Breda?