Welten Beauty Center: Anti Aging is Hot!

Foto:

Wie wil er niet jong(er) uitzien? Maar wat of wie bepaalt nou eigenlijk of iemand er jong uitziet. En wat kunnen we doen om er weer jong uit te zien? Wat is realistisch? Natuurlijk kunnen we naar de plastisch chirurg stappen en een facelift, ooglift-correctie, een botox behandeling of rimpel opvulling ondergaan. Soms is dat ook de beste oplossing voor een bepaald probleem.Een groot probleem is dat de huid niet verzorgd wordt en niet in een betere conditie word gebracht. Na dit soort behandelingen is de rimpel misschien wel weg, maar de huid is nog steeds grauw en vaal en mist de jeugdige en frisse uitstraling!KuurBij Welten Beautycentre kan je terecht voor behandelingen waar je huid weer van gaat stralen, pigmentvlekken gaan vervagen, rimpels verminderen, poriën laat verfijnen en de doorbloeding weer activeren. Als je echt huidverbetering wilt, adviseren ze jouw behandeling in kuurverband te ondergaan en dat je thuis verder hun productadvies opvolgt. De producten voor thuis ondersteunen de behandeling en zijn essentieel voor het slagen van de kuur. Wil je hierover meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:Welten BeautycenterDokter Koekkoeklaan 12B5109 TW ‘S GRAVENMOERTel: 0162-312270www.beautywelten.nl

Wie wil er niet jong(er) uitzien? Maar wat of wie bepaalt nou eigenlijk of iemand er jong uitziet. En wat kunnen we doen om er weer jong uit te zien? Wat is realistisch? Natuurlijk kunnen we naar de plastisch chirurg stappen en een facelift, ooglift-correctie, een botox behandeling of rimpel opvulling ondergaan. Soms is dat ook de beste oplossing voor een bepaald probleem.

Een groot probleem is dat de huid niet verzorgd wordt en niet in een betere conditie word gebracht. Na dit soort behandelingen is de rimpel misschien wel weg, maar de huid is nog steeds grauw en vaal en mist de jeugdige en frisse uitstraling!

Kuur
Bij Welten Beautycentre kan je terecht voor behandelingen waar je huid weer van gaat stralen, pigmentvlekken gaan vervagen, rimpels verminderen, poriën laat verfijnen en de doorbloeding weer activeren. Als je echt huidverbetering wilt, adviseren ze jouw behandeling in kuurverband te ondergaan en dat je thuis verder hun productadvies opvolgt. De producten voor thuis ondersteunen de behandeling en zijn essentieel voor het slagen van de kuur. Wil je hierover meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met:

Welten Beautycenter
Dokter Koekkoeklaan 12B
5109 TW ‘S GRAVENMOER
Tel: 0162-312270
www.beautywelten.nl