Country-middag voor 50 plussers op zondag 28 oktober.

Foto:

Het is weer zover! Op zondag 28 oktober a.s. wordt er weer een gezellige country – line dansmiddag gehouden voor alle 50 + ers uit Dongen en verre omstreken. Dit dansfestijn vindt weer plaats in het Dongense cultureel centrum ‘t Schouw, Rembrandtstraat 69 en begint om half 2; de deur gaat om één uur open. Iedere vrijdagochtend wordt er enthousiast gedanst in ’t Schouw en wel met 2 groepen. Deze activiteit wordt georganiseerd door de Stichting Welzijn Ouderen Dongen en staat onder leiding van de ervaren vakleerkracht Betty van Rooijen. Inmiddels zijn er al ruim 70 leden die het line – dansen niet meer kunnen missen en jaarlijks organiseren zij een middag die ook bezocht kan worden door niet -leden.Er zal volop worden gedanst op CD – muziek, dus….houdt u van country – muziek en/of danst u graag, kom dan naar ’t Schouw. De country – middag duurt tot 17.00 uur en nog iets…..er is ook een country – shop aanwezig met leuke hebbedingetjes, hoeden en dansschoenen en – laarzen. De entree voor deze middag is 4 euro.

Het is weer zover! Op zondag 28 oktober a.s. wordt er weer een gezellige country – line dansmiddag gehouden voor alle 50 + ers uit Dongen en verre omstreken. Dit dansfestijn vindt weer plaats in het Dongense cultureel centrum ‘t Schouw, Rembrandtstraat 69 en begint om half 2; de deur gaat om één uur open. Iedere vrijdagochtend wordt er enthousiast gedanst in ’t Schouw en wel met 2 groepen. Deze activiteit wordt georganiseerd door de Stichting Welzijn Ouderen Dongen en staat onder leiding van de ervaren vakleerkracht Betty van Rooijen. Inmiddels zijn er al ruim 70 leden die het line – dansen niet meer kunnen missen en jaarlijks organiseren zij een middag die ook bezocht kan worden door niet -leden.
Er zal volop worden gedanst op CD – muziek, dus….houdt u van country – muziek en/of danst u graag, kom dan naar ’t Schouw. De country – middag duurt tot 17.00 uur en nog iets…..er is ook een country – shop aanwezig met leuke hebbedingetjes, hoeden en dansschoenen en – laarzen. De entree voor deze middag is 4 euro.