Meenz DongenIce 2012: It Giet Aon!!

Foto:

Dongen, 4 oktober 2012 – Het bestuur van Meenz DongenIce heeft deze week definitief besloten de editie 2012 door te zetten. Volgens de organisatie ligt er op basis van de gedane toezeggingen door sponsoren  een basis die heel veel vertrouwen geeft! “Het bestuur is blij dat vele ondernemers op basis van de plannen voor het komende jaar hun vertrouwen en steun aan het evenement willen geven. En daar krijgt de Dongense gemeenschap iets heel moois voor”, aldus Sandra Heerius, pr medewerker van Meenz DongenIce.

Dongen, 4 oktober 2012 – Het bestuur van Meenz DongenIce heeft deze week definitief besloten de editie 2012 door te zetten. Volgens de organisatie ligt er op basis van de gedane toezeggingen door sponsoren¬† een basis die heel veel vertrouwen geeft! “Het bestuur is blij dat vele ondernemers op basis van de plannen voor het komende jaar hun vertrouwen en steun aan het evenement willen geven. En daar krijgt de Dongense gemeenschap iets heel moois voor”, aldus Sandra Heerius, pr medewerker van Meenz DongenIce.

 

Terug naar het centrum

Meenz DongenIce keert terug naar het centrum en wordt voor de schaatsers en bezoekers nog aantrekkelijker worden dan voorgaande jaren. De ijsbaan zal op het Wilhelminaplein liggen van 14 december 2012 tot en met 6 januari 2013. Voor elke leeftijd is er wat wils; schoolschaatsen, discoschaatsen, peuterschaatsen, senioren-schaatsen en natuurlijk diverse optredens. Ook buiten de overdekte ijsbaan is er volop vertier te vinden, en wel in de vorm van een roetsjbaan: op een rubberband van een helling af!!!! De winterhuiskamer wordt in samenwerking met Eethuis van Holst een waar paradijs om lekker wat te eten of te drinken en te genieten van het schaatsen.

De website is vanaf medio oktober weer helemaal up to date zodat u binnenkort alle informatie over deze editie Meenz DongenIce kunt vinden.