Gezamenlijke avond van Voice Irene en Kunst naar Kracht

Foto:

Op vrijdagavond 5 oktober slaan koor Voice Irene en Toneelvereniging Kunst naar Kracht de handen ineen. Deze bijzondere combinatie van zang en toneel is te zien en te hopren in Café Zalencentrum De Viersprong, Kanaalstraat 10 Dongen. Aanvang 20.00 uur. Koor Voice Irene zingt Engelse en een medley van Nederlandse volksliederen. Het koor laat hierbij een zeer afwisselend programma horen waarin de levensloop van de mens in een tiental werken wordt bezongen. Thema’s als jeugd, verliefdheid, liefde, troost en vergankelijk-heid zullen ten gehore worden gebracht. Passend bij het thema van de avond: de gevolgen van de ziekte van Alzheimer voor een gezin. Kunst naar Kracht laat de eenakter Gisteren zien, geschreven door Mirjam Kortsmit.In dit korte toneelstuk dementeert de moeder. De drie volwassen kinderen en de vader vinden het moeilijk om hiermee om te gaan. Kleine scènes tonen de impact van de ziekte op hun leven. U bent van harte welkom op deze avond, die vrij toegankelijk is. Het vertolken van de prachtige liederen, samen met de aangrijpende eenakter duurt ongeveer een uur.

Op vrijdagavond 5 oktober slaan koor Voice Irene en Toneelvereniging Kunst naar Kracht de handen ineen. Deze bijzondere combinatie van zang en toneel is te zien en te hopren in Café Zalencentrum De Viersprong, Kanaalstraat 10 Dongen. Aanvang 20.00 uur. Koor Voice Irene zingt Engelse en een medley van Nederlandse volksliederen. Het koor laat hierbij een zeer afwisselend programma horen waarin de levensloop van de mens in een tiental werken wordt bezongen. Thema’s als jeugd, verliefdheid, liefde, troost en vergankelijk-heid zullen ten gehore worden gebracht. Passend bij het thema van de avond: de gevolgen van de ziekte van Alzheimer voor een gezin. Kunst naar Kracht laat de eenakter Gisteren zien, geschreven door Mirjam Kortsmit.
In dit korte toneelstuk dementeert de moeder. De drie volwassen kinderen en de vader vinden het moeilijk om hiermee om te gaan. Kleine scènes tonen de impact van de ziekte op hun leven. U bent van harte welkom op deze avond, die vrij toegankelijk is. Het vertolken van de prachtige liederen, samen met de aangrijpende eenakter duurt ongeveer een uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen