Dongense Zomerquiz op zondag 13 augustus

Foto:

Zin in een leuke activiteit deze zomervakantie? Doe dan mee met de Dongense Zomerquiz op zondagmiddag 13 augustus! Test je kennis met vragen over Dongen, muziek en andere onderwerpen. Gaat jouw team er met de winst (en leuke prijzen) vandoor?

En dit alles onder het genot van een hapje en drankje op een bijzondere locatie! De quiz start in de St. Laurentiuskerk (koepelkerk) in Dongen. Gedurende de quiz verplaatsen we ons naar de pastorie en het (hopelijk) zonnige terras aan de achterzijde. Ontvangst is met koffie en thee en gedurende de quiz is er de mogelijkheid om een wijntje, (speciaal) biertje of fris te nuttigen. Alle ingrediënten om er een gezellige middag van te maken! Na de quiz sluiten we af met een borrel!

Stel een leuk team samen en geef je op! Geen team? Geen probleem, geef je dan op als individu en je wordt dan in een team ingedeeld. Opgeven kan via www.zomerconcertendongen.com
Teams mogen uit maximaal 6 deelnemers bestaan. En let op! Er is maar een beperkt aantal plekken om deel te nemen!

De Zomerquiz maakt onderdeel uit van de Zomerconcerten Dongen. Een reeks concerten die jaarlijks in de zomer in de St. Laurentiuskerk in Dongen wordt georganiseerd.

Alle info op een rijtje:

Zomerquiz 2023
13 augustus, aanvang 15:30u
Deelname is gratis (er zal wel een collecte plaatsvinden)
Locatie: St. Laurentiuskerk (koepelkerk) – Gasthuisstraat 1, Dongen
Opgeven: www.zomerconcertendongen.com

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen