7.000 euro uit wensvijver AVRI voor ‘Met Je Hart’ en ‘De Wever’

Foto:

Donderdagmiddag was het weer tijd voor de uitreiking van de opbrengst van de wensvijver die tijdens de indrukwekkende Kerstshow bij AVRI.

Voor dit jaar waren er twee goede doelen gekozen uit het enorme aantal aanmeldingen. De klanten wierpen er vanaf half oktober tot aan de kerst vele muntjes in. Donderdagmiddag werd de opbrengst bekend gemaakt: € 6.556.01. Door Avri Bloem- en Tuincentrum is dit bedrag afgerond op € 7.000,-.

‘Met je hart’ ( Dongen) krijgt de helft van de opbrengst waarmee deze stichting weer vele oudere kan helpen door samen te eten of een leuke workshop te doen om zo minder in een isolement te zitten. De andere helft gaat naar ‘De Wever’ ( Tilburg), afdeling de Herdgang. Daar wordt het bedrag besteed aan een duo fiets voor hun cliënten.

“Onze medewerkers van Samen Top hebben goed geholpen met het sorteren van alle munten. Ze hebben alle ‘vreemde’ munten en winkelwagenmuntjes er keurig uitgehaald en de overige munten mee helpen verpakken voor ons” aldus Anka Kimenai van Avri. “Dit was een gigantische klus die ze met veel plezier hebben gedaan. Daarna is de hele opbrengst door ons in kaart gebracht en zijn we uitgekomen op dat mooie bedrag.  We hebben zo beide goede doelen een prachtige cheque kunnen overhandigen van € 3.500.-. We zijn er van overtuigd dat deze bijdragen een hele mooie besteding gaan krijgen. We bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan dit mooie bedrag” aldus Anka.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen