Biljartnieuws Sportcafé ’t Vaartje

Foto:

In Oosterhout verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg in de viertallencompetitie van het district Midden-Brabant met 34-30 van team de Eekhoorn. Verlies was er voor Ad Faro en Ton Kemmeren.

Ton kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier caramboles. Ad zag zijn opponent al na 33 beurten over de finish gaan. Dat was zelfs voor Ad te veel van het goede. Winst was er wel voor Toon Verbunt en Leo Loonen. Toon speelde een degelijk partij en loodste deze bekwaam over de eindstreep. Leo bewees zijn uitstekende vorm andermaal en won in maar 36 beurten. Hij liet het fraaie gemiddelde van 0.527 voor zich noteren. Door dit resultaat handhaaft team Van den Nieuwenhuizen zich op de vijftiende plaats

Verlies P.C. Kamp
In sportcafé ’t Vaartje verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken met 28-38 van team Cortini uit Oosterhout. In de eerste sessie was er verlies voor Henk Rijken en Anton Smulders. Anton kreeg maar 32 beurten en was volkomen kansloos. Henk gaf goed partij, maar kwam aan de meet nog twee caramboles te kort. In de tweede sessie kon kopman Theo Laros net niet tot winst komen. Hij nhield weliswaar de verdediging uitstekend gesloten, maar scoorde zelf te weinig. De eer werd gered door Leo Loonen. Leo speelde een puike partij en wist hiermee de overwinning te bewerkstelligen. Team Kamp bezet momenteel de 13e plaats.

Thuiswedstrijd Corné v.d. Nieuwenhuizen
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken speelt op vrijdagavond 28 oktober in sportcafé ‘t Vaartje in Dongen-Vaart. Het moet het dan opnemen tegen team de Eekhoorn uit Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstructiewerken gaat deze week op bezoek bij team de DKM in Oosterhout.

Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-groot:
Verlies C. v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken
In Oosterhout verloor team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg in de viertallencompetitie van het district Midden-Brabant met 34-30 van team de Eekhoorn. Verlies was er voor Ad Faro en Ton Kemmeren. Ton kwam totaal niet in zijn spel en verloor kansloos. Hij maakte nog wel een mooie serie van vier caramboles. Ad zag zijn opponent al na 33 beurten over de finish gaan. Dat was zelfs voor Ad te veel van het goede. Winst was er wel voor Toon Verbunt en Leo Loonen. Toon speelde een degelijk partij en loodste deze bekwaam over de eindstreep. Leo bewees zijn uitstekende vorm andermaal en won in maar 36 beurten. Hij liet het fraaie gemiddelde van 0.527 voor zich noteren. Door dit resultaat
handhaaft team Van den Nieuwenhuizen zich op de vijftiende plaats

Verlies P.C. Kamp
In sportcafé ’t Vaartje verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Konstruktiewerken met 28-38 van team Cortini uit Oosterhout. In de eerste sessie was er verlies voor Henk Rijken en Anton Smulders. Anton kreeg maar 32 beurten en was volkomen kansloos. Henk gaf goed partij, maar kwam aan de meet nog twee caramboles te kort. In de tweede sessie kon kopman Theo Laros net niet tot winst komen. Hij nhield weliswaar de verdediging uitstekend gesloten, maar scoorde zelf te weinig. De eer werd gered door Leo Loonen. Leo speelde een puike partij en wist hiermee de overwinning te bewerkstelligen. Team Kamp bezet momenteel de 13 e plaats.

Thuiswedstrijd Corné v.d. Nieuwenhuizen
Team Corné v.d. Nieuwenhuizen Schilderwerken speelt op vrijdagavond 28 oktober in sportcafé ‘t Vaartje in Dongen-Vaart. Het moet het dan opnemen tegen team de Eekhoorn uit
Oosterhout. De wedstrijd begint om 19.30 uur. Team P.C. Kamp Scheeps- en Konstructiewerken gaat deze week op bezoek bij team de DKM in Oosterhout. .

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen