Start EET Met je hart in Dongen op 1 november

Foto:

We kunnen en mogen weer ontmoetingen organiseren voor kwetsbare ouderen. Daar waren onze ouderen echt aan toe en daarom zijn we daar erg blij om. Om zoveel mogelijk ouderen lokaal weer mee te laten doen organiseren wij vanaf maandag1 november samen met de lokale horeca en winkeliers EET met je hart.

Uit eten gaan staat voor samen zijn, samen genieten en samen ondernemen. Liefde en vriendschappen vieren, genieten van elkaars gezelschap, lekker eten en een drankje. Voor veel zelfstandig wonende ouderen is dit niet vanzelfsprekend. Met iedere bijdrage aan EET met je hart organiseert stichting Met je hart Dongen ontmoetingen voor ouderen. Zodat ook zij kunnen genieten van elkaars gezelschap tijdens een stamtafel of ontmoeting.

Met jouw euro brengen we mensen bij elkaar
Help mee en steun onze campagne met jouw euro. Want samen maken we het leven van onze buren en dorpsgenoten mooier. Dat wil jij toch ook? EET en KOOP met je hart bij onze trouwe horecapartners en winkeliers van maandag 1 november tot en met zondag 12 december.

Lokaal eenzaamheid verzachten
De EET met je hart campagne wordt omarmd door onze trouwe horecapartners en lokale winkeliers Samen halen zij tijdens de campagne zo veel mogelijk geld op, zodat wij voor onze ouderen structureel het verschil kunnen blijven maken. Met als doel: lokaal voor lokaal gevoelens van eenzaamheid verzachten. Juist nu zo ontzettend belangrijk!

Stichting Met je hart maakt het verschil tussen vergeten worden en aandacht krijgen. Dat doen we voor ruim 2.300 kwetsbare ouderen in 38 gemeenten met ruim 1.000 vrijwilligers. In Dongen organiseert zij ontmoetingen voor 120 ouderen met maar liefst 100 vrijwilligers.
“Hier heb ik zo naar uitgekeken! Hier kan ik een paar dagen van genieten!”

 

Reacties