Feestweekend bij de Eagle Shelter

Foto:

Het eerste weekend van februari is het groot feest bij de Eagle Shelter want we bestaan 5 jaar!

Iedereen die dit met ons mee wil vieren is welkom en kan zo binnenlopen op zaterdag- en zondagmiddag. En draag je ons een warm hart toe en kun je iets missen, dan kun je ons tijdens het super gezellige feestweekend meteen ook steunen! Want op beide dagen staan er kraampjes met zelfgemaakte producten, zijn er lekkere hapjes en staat er een donatie-potje. Op zondag zijn er live muziek optredens, een veilig, loterij, een roofvogelshow.

De Eagle Shelter in Dongen is een veilige haven waar ieder mens welkom is en zo kan binnenlopen. Een plek van ontmoeting, hoop, groei, herstel, creativiteit en aanboren van talent. Je deelt bij binnenstappen alleen je voornaam, daardoor ontmoet je van mens tot mens. De Eagle Shelter is een stichting die laagdrempelig en voor iedereen toegankelijk is, met een ideëel belang. Daarom zijn wij voor een groot deel afhankelijk van giften en sponsoring.

Op zaterdag 1 februari is vanaf 14.00 tot 18.00 uur het WORKSHOPFESTIVAL.
Diverse gasten verzorgen workshops, onder andere: djembé, macramé, schilderen en tekenen, er is een theeproeverij, poffertjeskraam en ander lekkernijen.

Zondag 2 februari is het vanaf 13.00 tot 18.00 uur tijd voor het BENEFIETFESTIVAL.
Je kan genieten van goede live muziek, volop lekkere hapjes, een ROOFVOGELSHOW en een supertoffe VEILING. We hebben hele mooie handgemaakte zilveren kettingen van onze edelsmederij, vele andere zelfgemaakte sieraden, schilderijen, maar ook prijzen van onder andere Albert Heijn, mooie pakketten van Jumbo, een fantastische tas van Coco Bijoux en cadeaus van DA Ingrid en nog veel meer. Dus bied mee voor mooie prijzen! Verder is er zondag de ‘KLEINE PRIJSJES LOTERIJ’, waar je nooit met lege handen naar huis gaat!

Super blij zijn we ook met de vele bedrijven die ons steunen met mooie bijdragen: enorm bedankt o.a. Casade, Kollux zeilmakerij en Foliant voor jullie gulle giften!

Komend feestweekend valt er dus genoeg te beleven bij de Eagle Shelter en zijn er ook volop kansen om ons te steunen door bijvoorbeeld de aankoop van een lot, een zelfgemaakt product en/of door mee te bieden tijdens de veiling. Met elk bedrag zijn we blij! Zien we je zaterdag op het workshopfestival en/of zondag op het benefietfestival? Voor meer informatie kijk op onze website: www.eagleshelter.nl of via Facebook op Eagle Shelter. Adres: Crispijnhof 9, 5101 BL Dongen. Parkeren kan op parkeerplaats aan Sportlaan of parkeerplaats bij Crispijnhof.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen