Blog Denise: Help! De eerste twee verjaarden komen eraan

Foto:

Vorige week gaf Denise in haar blog aan dat ze erg veel last van haar rug had hetgeen haar belette om te gaan sporten. Lees hieronder hoe het de afgelopen dagen gegaan is met Denise.

Deze week ging het al een stuk beter met mijn rug. Maandag alleen nog cardio gedaan en dinsdag had ik PT met Mark, toen hebben we ook nog krachttraining erbij gedaan.

Dit ging gelukkig goed, al voel je het natuurlijk wel even, maar dit was niet in negatieve zin. Ook de rest van de dag voelde ik geen pijn, en de volgende dag ging het ook goed. s’avonds na het werk weer gesport, ik merk wel dat als ik een hele dag gewerkt heb mijn lichaam het een stuk zwaarder heeft, maar dat zal na een tijdje wel goedkomen. Misschien komt dat nu ook gewoon nog omdat mijn rug nog niet helemaal ‘hersteld’ is. Maar volgende week wil ik weer wat meer gaan proberen, zodat ook ik weer gewoon met de prepair en andere groepslessen mee kan doen.

Bij de Albert Heijn word ik nog steeds veel aangesproken. Vele hebben mij op facebook gezien, lezen mijn blogs of zien me nu meer bij van Gils. Ik had in het begin niet kunnen verwachten hoeveel mensen het zou bereiken, maar waardeer jullie lieve woorden en berichten echt. Ook heb ik echt veel respect voor klanten die me aanspreken dat ze niet geselecteerd zijn , maar wel aan het programma mee willen doen of gaan doen. Of dat ze het thuis zelf ook nu gaan doorzetten. Echt top! Ik weet zelf hoe zwaar het is, ik heb natuurlijk niet voor niets deze keuze gemaakt om me op te geven! Mij lukte het thuis op de een of andere manier gewoon niet, maar ik leer nu gewoon om door te zetten, naar jezelf te luisteren en vooral die knop omzetten. En dat gaat natuurlijk gepaard met ups en downs.

Komende week word een nog grotere uitdaging voor me, de eerste 2 verjaardagen sinds ik met de afvalrace meedoe! Eerst mijn broertje, en de dag erna Daan. Dit heb ik ook al eerder met Melina besproken, want dit blijven toch moeilijke momenten. Maar ze gaf aan dat ik best wel iets mag pakken, maar dat ik wel moet letten op de hoeveelheid. Maar ik zal ook gewoon wat gezonds op tafel zetten.

Tot volgende week, dan horen jullie hoe ik het doorstaan heb

Denise

Reacties