Afvalrace Dongen: Blog 2 van Stijn den Boer

Foto:

De kandidaten van de Afvalrace Dongen zijn nu twee weken onderweg hun programma. Op dongen.nieuws.nl schrijven zij in een wekelijkse blog hun ervaringen, hoogte- en dieptepunten, moeilijke momentjes en bereikte resultaten. Hierbij blog 2 van Stijn den Boer.

Hallo allemaal,

De eerste 2 weken van mijn afvalrace zijn nu al voorbij. Het sporten is best zwaar en het eten is erg wennen. Samen met mijn trainer Timo heb ik afgelopen week een soort ‘test-training’ gedaan. Tijdens die training heeft hij bekeken welke oefeningen ik al ken en hoe ik die oefeningen uitvoer. Door te kijken naar mijn bewegingen weet Timo precies op welk niveau we kunnen gaan trainen en waar we nog extra op moeten letten. Naast de personal training op dinsdag, doe ik ook 2 keer in de week mee aan een fitness groep met allemaal jongens en meisjes van mijn eigen leeftijd. Misschien gaan we over een aantal weken nog een extra sportmoment toevoegen.

Van Melina heb ik een lijst gekregen met allerlei verschillende gezonde maaltijden. Hierdoor heb ik al een hoop nieuwe producten geprobeerd, waarvan sommige erg lekker waren. Ook een aantal producten vond ik helemaal niet lekker, zoals bijvoorbeeld havermout. De smoothies zijn erg wennen, maar wel heel erg lekker.

Mijn vader, moeder en broer helpen mij door in ieder geval het avondeten hetzelfde te eten als ik. Dat vind ik erg fijn, het zou denk ik een stuk moeilijker worden als zij iets zouden eten wat veel lekkerder is. Op school vind ik het wel erg moeilijk. Daar lopen geregeld kinderen voorbij met saucijzenbroodjes en wafels, maar daar probeer ik zo min mogelijk naar te kijken.

Het blijft leuk om van iedereen te horen dat ze het tof vinden dat ik meedoe aan de afvalrace, zelfs van onbekende mensen. Dat blijft mij extra motiveren.

Dit was mijn 2e blog.

Groetjes Stijn’

Reacties