Popkoor Spirit spetterde bij Quattro Temi

Foto:

Na maanden van voorbereiding ging op zaterdag 17 mei Quattro Temi van start, een unieke samenwerking tussen Popkoor Spirit uit Dongen en Bigband Big Deal uit Vught. Dankzij de tomeloze inzet, creativiteit, maar vooral ook flexibiliteit en doorzettingsvermogen van alle deelnemers vielen zaterdag de laatste puzzelstukjes op zijn plaats. Het resultaat: een energieke show vol afwisseling, muzikale en theatrale verrassingen!

Het enthousiaste publiek werd 2 uur lang meegenomen op een muzikale reis langs zeer diverse muziekstijlen. Op het podium was van alles te zien, zoals gevoelige duetten, een lachwekkende slapstick, een bijzondere reclame-medley en een spannend schaakspel. Diverse deelnemers van Spirit bleken  ware toneeltalenten te zijn. Dirigenten Tom Mordang en Roger Monsieur hebben de laatste weken voor de theatershow alles op alles gezet om het beste uit de deelnemers te halen. Dramaturge Elske Helmich heeft de laatste weken toneeltechnisch alle puntjes op de i gezet. Bryan van Belzen vulde het koor op een geweldige manier aan met een aantal mooie rap-stukken. 
qt3
De creatieve commissie en projectcommissie van Popkoor Spirit hebben het gehele project inhoudelijk vormgegeven en organisatorisch mogelijk gemaakt. Graag willen zij alle sponsoren, vrijwilligers en deelnemers voor en achter de schermen ontzettend bedanken. Mede dankzij hen is Quattro Temi een groot succes geworden.