Regionale brandweerwedstrijden in Dongen

Foto:

Zaterdag 12 April is het team Dongen met ondersteuning van het team ‘s Gravenmoer gastheer tijdens vaardigheidstoetsen in de categorieën Hoge Druk en 112 . De start van de organisatie is ruim een half jaar geleden in gang gezet.

Deze toetsen dragen bij aan de geoefendheid van een brandweerkorps welke zich in de praktijk zichtbaar maakt. Wekelijks trainen de korpsen motorische vaardigheden, teambuilding en voor de leidinggevenden wordt aandacht besteed aan besluitvormende vaardigheden. Tijdens de toetsen komen al deze vaardigheden aan de orde. Toetsen met een competitief element  waarbij alle disciplines ingezet kunnen worden. De objecten zullen de adrenaline van de spelende ploegen behoorlijk op laten lopen. Een enthousiaste ploeg mensen van beide teams wordt deze dag ingezet voor het doen slagen van deze dag. 
Iedereen die geïnteresseerd is kan komen kijken. De locaties waar de incidenten zich afspelen zijn nu nog geheim, maar op zaterdag 12 april  kan bij de  brandweerkazerne Dongen, Oude Baan 21B te Dongen de route naar de wedstrijdlocaties opgevraagd worden.