Een inspirerende lezing over het begrip toeval.

Op dinsdagavond 18 maart geeft Elvis Nicastia in het spiritueel Café in Brasserie Winkk een uitleg over het ontstaan en doel van zijn boek `Toeval der Dimensies`.Toen hij enkele jaren geleden in een depressie raakte, zette deze ingrijpende gebeurtenis hem aan het denken over levensvragen. Op zijn zoektocht naar verklaringen viel hem op dat dingen die gebeuren soms toevallig lijken, maar toch verklaarbaar kunnen zijn. Van een plotselinge ontmoeting, het aanvoelen van een ander, situaties in je dromen tot het kijken in de toekomst, alles heeft een mogelijke verklaring. 

Tijdens zijn lezing hoopt hij mensen een andere kijk op het begrip toeval te geven. Een van zijn doelen is ook om mensen te motiveren en inspireren om anders naar het leven te kijken. Zowel in zijn boek als tijdens de lezing komen er diverse vragen naar voren om de lezer/luisteraar aan het denken te zetten. Levensvragen waar wij soms met z´n allen mee zitten. Door laagdrempelig en levendig te schrijven neemt hij de lezer mee in een spirituele wereld. En tijdens de lezing komt deze manier van benadering ook naar voren. Het boek geef ook een praktisch inzicht in het begrip toeval.
U bent van harte welkom op dinsdag 18 maart. De avond begint om 20.00 uur en eindigt rond 22.30 uur. Locatie: Brasserie Winkk, Hoge Ham 124 in Dongen. De entree is gratis. 
Wilt u meer weten? Kijk dan op www.spiritueeldongen.nl of bel Karin Luijben of Peer Brouwers op 0162-370272.