Informatieavond sponsor- en fondsenwerving

Stichting Richting organiseert op dinsdag 18 maart van 19.30 – 22.00 uur in De bibliotheek Theek 5 in Dongen een informatieavond voor vrijwilligers-organisaties over sponsor- en fondsenwerving. 

Er is in Nederland veel geld beschikbaar voor maatschappelijke initiatieven. Overheden, fondsen en bedrijven bepalen op basis van eigen overwegingen of,  hoeveel en aan welk doel ze geven. Dit kan in de vorm van subsidies, donaties en sponsoring. Maar welke financieringsmogelijkheden zijn er, waar vind ik die en hoe kan ik de kans op succes ver-groten?
Op deze avond worden de mogelijkheden om aan middelen te komen, onder meer via sponsor- en fondsenwerving, besproken. Aan de orde komen: de psychologie van de sponsorwerving, de attitude en de toepassing en het effectief fondsenwerven; hoe doe je dat?
Inschrijven is noodzakelijk en kan door middel van een formulier wat is op te vragen via [email protected] Het inschrijfgeld bedraagt € 5,- per organisatie en er kunnen max. 2 personen per organisatie deelnemen.