Sportcafé Dongen op 17 februari

Foto:

Op maandag 17 februari wordt Sporthal De Salamander omgetoverd tot een echte sportarena. Voor het eerst houden we het Sportcafé Dongen in de sportzaal zelf. Steeds meer inwoners bezoeken het Sportcafé. Om iedereen de gelegenheid te bieden om het programma bij te wonen, wordt de sporthal aan de linkerzijde ingericht.

Prestaties 
Het Sportcafé begint 17 februari om 19.30 uur. Dan staan we stil bij de vele prestaties die door Dongenaren of leden van Dongense sportverenigingen zijn geleverd. En dat zijn er nogal wat. De jury heeft de prestaties nauwlettend in de gaten gehouden. Veel mensen reageerden op de oproep om kandidaten voor het Sportcafé aan te leveren. Dat heeft een flinke kandidatenlijst opgeleverd, die medio januari door de jury wordt beoordeeld. Het blijft nog even spannend wie de genomineerden zijn. De termijn voor het inzenden van kandidaten is inmiddels gesloten.
Kom ook! 
Genomineerd of niet: iedereen is van harte welkom op het Sportcafé. Ben je sporter, trainer, vrijwilliger bij een sportclub, toeschouwer, sponsor of een inwoner die graag een kijkje komt nemen? Je bent van harte welkom!
Het belooft een gezellige avond te worden, waarbij de voetbalsport een bijzondere plaats zal innemen. Het programma speelt in op het WK Voetbal in Brazilië. Alle bezoekers krijgen twee gratis consumptiebonnen aangeboden. Ook zijn er leuke prijzen te winnen met de Sportcafé-loterij. Speaker Johan van der Made zal de genomineerden en het publiek wederom enthousiasmeren met mooie verhalen en interviews.
Het Sportcafé Dongen wordt georganiseerd in samenwerking met de Federatie van Dongense Sportverenigingen. 
sportcafelang