Nieuwjaarsconcert Dongens levenslied

Op zaterdag 4 januari 2014 organiseert het Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied” in samenwerking met Fred en Petra Heijne van café en zalencentrum de Viersprong. Er wordt gestreefd er een hele gezellige, sfeervolle maar vooral muzikale middag van te maken, met een hapje en een drankje op het nieuwe jaar.

Met medewerking van:
Kinderkoor Smart-Zang en Levensliefjes.
Dit koor bestaat uit de kleinkinderen van de leden van diverse koren en staat onder leiding van Margret van der Stelt en repeteert iedere donderdagavond  (speciaal voor de Kerst-inn) bij café en zalencentrum de Viersprong. De kinderen van dit koor zijn razend enthousiast en hopen dat vele familieleden, nichtjes en neefjes, vriendjes en vriendinnetjes komen kijken en luisteren naar hun optredens bij zowel de Kerst-Inn als bij het Nieuwjaarsconcert..
Grachtenkoor Maarssen.
Bericht van dit koor:
Op 5 okt. hebben wij ons 10 jarig jubileum gevierd. Het is een spetterende dag geworden .
‘middags een mini korenfestival met nog 3 andere Maarssense koren avonds een heel gezellig feest met de leden. Nu op naar het  15 e  jaar. Wij delen lief en leed met elkaar .Dat schept een band.  Graag komen we met de bus naar het gezellige Dongen en gaan er zeker weer  een mooi feest van maken. Onze bezielende dirigent is niemand minder dan Colijn Buis. Hij weet ons goed te enthousiasmeren om meerstemmig te zingen. Wij zien er naar uit om bij jullie te mogen optreden. Alvast een heel spetterende jaarwisseling en een super 2014 toegewenst. 
Smartlappenkoor Bagger uit Sliedrecht.    
 Bericht van dit koor:                                                                                                                                        
In 1996 opgericht tijdens een bus-excursie van de Slietrechtse Culturele Raad. We zijn een gemengd koor dat ervan geniet om samen te zingen. Samen met onze dirigent  en de muzikanten repeteren we elke veertien dagen op vrijdagavond. Dit is altijd een echt gezellige ontspannen avond. Onze muziekgroep bestaat uit een drummer, een pianist,  een klarinettist, twee saxofonisten en accordeonisten. Onze zanggroep bestaat uit 115 vrouwen en mannen. Sinds begin 2013 hebben we een nieuwe dirigent ( Jim Berben) die erg goed bezig is het koor naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast verzorgen we ook optredens. We hebben al twee cd’s uitgebracht die we tijdens optredens verkopen en waar de gehele opbrengst ten goede komt aan de Clini Clowns.
Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied”
Bij Gezelligheidskoor ”Dongens Levenslied” staat gezelligheid meer als hoog in het vaandel. Dat is zeker niet te veel gezegd. Al vele jaren organiseren zij het Lenteconcert, het Herfstconcert en het Nieuwjaarsconcert in samenwerking met Fred en Petra van café en zalencentrum “de Viersprong” 
Het koor staat onder leiding van Margret van der Stelt. Ook, als toetsenist begeleidt Margret van der Stelt het koor muzikaal. Gezelligheidskoor “Dongens Levenslied” heeft in de loop der jaren alle verwachtingen overtroffen. Het repertoire van het koor is een schot in de roos. Vooral het zingen van sfeerliedjes, levensliedjes, meezingers en ‘evergreens’, valt goed tijdens de vele optredens.Het koor zingt, met veel enthousiasme, liedjes van, onder meer, Vicky Leandros, Frans Bauer, Jan Smit, Benny Neijman, Frans Duijts, Gerard Joling, Adele en Django Wagner. 
En natuurlijk, niet te vergeten, een aantal liedjes van Marianne Weber. Je kunt het niveau van het koor hoog noemen. Daarnaast is het koor zeer ambitieus. De drang om te presteren is bijzonder. Een selectief samengestelde club van technici is bij elk optreden aanwezig met professionele geluidsapparatuur. De teksten van de liedjes zijn voor het koor en vaak ook voor het publiek, te zien op een beamer. Op deze manier kan iedereen tijdens de optredens meezingen.
Het koor treedt graag op bij verschillende evenementen, feesten, partijen en recepties. Het koor heeft tijdens haar  12 jarig bestaan al vele hoogtepunten meegemaakt, zowel in Dongen als ver daar buiten. Een optreden van Gezelligheidskoor ”Dongens Levenslied” zal voor jong en oud, voor iedereen die houdt van gezelligheid en sfeer, nog lang in herinnering blijven. Zeker ook deze middag, tijdens het Nieuwjaarsconcert 2014, zal het koor samen met zang, muziek en gezelligheid weer zorgen voor een onvergetelijke middag.
Voor meer info: www.dongenslevenslied.nl
Locatie: café en zalencentrum de Viersprong, Kanaalstraat 10 te Dongen.
Aanvang: 15.00 tot 19.00 uur.
Toegang gratis.