Kinderbios met : The Croods

Foto:

Woensdag 6 november 2013 organiseert Stichting Richting weer een kinderbios voor kinderen vanaf 6 jaar. De kinderbios vind  plaats in jongerencentrum de Poort aan de Gasthuisstraat 3  in Dongen.  The Croods is de nieuwste animatiefilm van DreamWorks Animation en gaat over de allereerste familie uit de prehistorie. Ze wonen in een grot, maar wanneer deze verwoest wordt, kunnen ze niet anders dan op ontdekkingsreis gaan. 

Een holbewoner van de oude garde moet zijn familie leiden door een verdwijnend prehistorisch landschap, op zoek naar een nieuw thuis. Naast de problemen met de afstervende omgeving, krijgt de familie ook nog eens gezelschap van een zorgwekkend moderne holbewoner, wiens ruimdenkendheid nogal botst met de traditionele instelling van onze held.
Reizend door een spectaculair landschap, maken de Croods kennis met een heel nieuwe wereld, vol avontuur en fantastische wezens.
Aanvang: 15.00 uur 
Einde: 16.50 uur
Entree: € 1,-
Zorg dat je een kwartier van te voren aanwezig bent, zodat de film op tijd kan starten. 

Voor meer informatie over de kinderbios of andere activiteiten van jeugd- en jongerenwerk van Stichting Richting, kunt u contact opnemen met Rachid, tel. 0162-317361/ mob: 0615559718 of per mail [email protected]