Uitgever gemeentegids Dongen failliet

Foto:

De gemeente Dongen heeft bericht ontvangen dat Lokaal Totaal BV, de uitgever van de gemeentegids Dongen, door de rechtbank in Alkmaar failliet is verklaard. Op dit moment heeft Lokaal Totaal BV een curator als bewindvoerder. Deze onderzoekt momenteel welke mogelijkheden er nog zijn voor het bedrijf.

Op dit moment is de gemeente Dongen in afwachting van een bericht vanuit de curator. Daardoor is voorlopig nog onduidelijk of er in september wel of niet een Dongense gemeentegids zal gaan verschijnen. Zodra er uitsluitsel is over de toekomst van Lokaal Totaal en de gevolgen voor de Dongense adverteerders, zal de curator of Lokaal Totaal hierover communiceren. Ook vanuit de gemeente Dongen houden we u uiteraard op de hoogte wanneer er meer duidelijkheid is.

Ondernemers en organisaties
Vooralsnog hoeft u als Dongense ondernemer en/of organisatie niets te doen. Ook niet als u heeft aangegeven interesse te hebben in een betaalde advertentie in de gemeentegids. Net als in voorgaande jaren geldt: betaling van de factuur heeft plaats na verspreiding van de gemeentegids. Dat is voorlopig niet aan de orde.

Waarschuwing
Ga niet in op aanbiedingen van andere aanbieders en uitgevers van gemeentegidsen. Het kan zo zijn dat u vanaf nu benaderd wordt door andere aanbieders die beweren dat zij de Dongense gemeentegids overnemen van Lokaal Totaal. Hierover is echter nog niets duidelijk! De gemeente Dongen heeft nog geen afspraken gemaakt met andere aanbieders. Ook is er nog geen besluit genomen over het al dan niet uitgeven van een gemeentegids in de huidige vorm.

Adverteren op dongen.nieuws.nl
Voor ondernemers die zich richten op de inwoners van de gemeente Dongen zijn er op deze website dongen.nieuws.nl (met meer dan 100.000 bezoekers per maand het grootste lokale nieuwsmedium) vele mogelijkheden om te adverteren en de doelgroep te bereiken. Dit varieert van het plaatsen van een banner tot een advertorial. Ook heeft dongen.nieuws.nl een volledige bedrijvengids waarin diverse vormen van plaatsing mogelijk zijn. De tarieven zijn, in vergelijking met de gedrukte media, zeer aantrekkelijk. Wij lichten een en ander graag toe. Interesse? Bekijk HIER de mogelijkheden of bel met Bart van Kerkhof op 06-36323131

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen