Innovatieve Beauty Lounge Skintology Rabo Starter van het Kwartaal

Foto: Michel Klop

In het hart van Tilburg is sinds een aantal weken een bijzondere schoonheidssalon geopend: Beauty Lounge Skintology. Deze eerste vestiging in de Pieter Vreedestraat is het begin van een keten met vestigingen in alle grote Nederlandse steden als het aan Kasia Piotrowska en Ilona Krjukova ligt. Samen bedachten zij een nieuw, innovatief beautyconcept en werden daarmee de 18e Rabo Starter van het Kwartaal.

Internationale zoektocht
Bij Skintology kun je terecht voor de basisformules en voor meer specialistische en zelfs medisch cosmetische schoonheidsbehandelingen. “Skintology is het resultaat van een jarenlange zoektocht naar de beste behandelingen”, legt Kasia uit. “In Oost-Europa zijn ze veel verder op dit gebied dan in Nederland. Kleine DNA-verschillen in mensen maken dat een crème voor de een wel werkt en voor een ander niet. Wij leveren behandelingen op maat, gebaseerd op de internationale wetenschap.”

Beauty for everybody
Ilona vult aan: “We maken gebruik van de meest innovatieve technologie, maar willen wel laagdrempelig blijven in tijd en geld. Voor de basisbehandelingen bieden we een quick formule met een overzichtelijk aanbod: een behandeling van 30, 45 of 60 minuten. Bij onze specialistische behandelingen kijken we goed naar de oorzaak van het probleem en werken we zoveel mogelijk preventief.”

Andere aanpak nodig
Kasia en Ilona zijn ondernemende dames. Naast Skintology en hun gezin, zijn ze beide freelance actief als manager. Ilona: “We hebben allebei een achtergrond in de verzekeringswereld. Daarom willen we ook in gesprek gaan met zorgverzekeraars. Er zijn behandelingen voor huidziekten zoals psoriasis die beter en goedkoper zijn dan de huidige behandeling in ziekenhuizen. Als Skintology willen we een bijdrage leveren aan ‘beauty for everybody’. Sommige zaken kunnen echt wezenlijk anders in Nederland. Dat moet ook als we de zorg betaalbaar willen houden.”

Uitbreiding in 2019
Voorlopig zijn Ilona en Kasia druk met de eerste vestiging van hun unieke concept in Tilburg. Naast vrouwen hebben ze ook al veel mannen mogen begroeten in de Beauty Lounge. De klanten zijn enthousiast, dus voorzichtig kijken de kersverse ondernemers al naar panden in andere Brabantse steden voor de opening van een tweede vestiging in 2019. Een extra zetje voor starters

Vier keer per jaar organiseert Rabobank Tilburg en omstreken de Rabo Starter van het Kwartaal verkiezing. Drie genomineerde starters worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De winnaar ontvangt een pr-boost via lokale media en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar netwerk.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen