Officiële opening Station88, Huis voor Ondernemerschap en Innovatie

Foto: Jostijn Ligtvoet Fotografie

Na maanden verbouwen, wordt op 1 maart 2018, Station88 – Huis voor Ondernemerschap en Innovatie, officieel geopend. Het voormalig NS werkplaatsgebouw 88 in de Tilburgse Spoorzone heeft onder leiding van vastgoedspecialist Van der Weegen, een bijzondere architectonische metamorfose ondergaan.

Het nieuwe, regionale Ondernemershuis Station88 in Midden-Brabant trapt af met een openingsceremonie voor genodigden gevolgd door een inspirerende openingsweek bomvol practische workshops en kennissessies voor ambiteuze en nieuwschierige ondernemers. De opening symboliseert de regionale krachtenbundeling in Midden-Brabant die al is ontstaan op het gebied van ondernemersadvies door dienstverleners en regionale ondernemers. Station88 levert een bijdrage aan het vestigingsklimaat voor starters en groeiende bedrijven.

Officiële opening
Stakeholders, partners en ondernemers geven samen het officiële startshot. Wethouders Erik de Ridder (wethouder Economie & Arbeidsmarkt), Berend de Vries (wethouder Spoorzone) en Henk Kielenstijn (afdelingshoofd Economie & Arbeidsmarkt) nemen samen met de partners en regionale ondernemers deel aan de openingsceremonie. Zij dragen samen met Van der Weegen en de manager van Station88, Esther IJzer en ondernemers uit de regio ‘letterlijk‘ hun steentje bij. Aansluitend vindt een rondleiding voor genodigden plaats langs de hotspots in het gebouw gevolgd door een borrel.

Founding partners zijn: Midpoint Brabant, Starterslift en Gemeente Tilburg. Daarnaast is Fontys nauw betrokken.
Strategisch partners zijn: Rabobanken Midden-Brabant, HLB Van Daal Adviseurs en Accountants B.V. en VDT advocaten.
Business partners zijn onder meer: Leren & Werken, MCSI en Meersuccesonline.nl.

Openingsweek
De officiële opening van Station88 is tevens het startsein voor een inspirerende openingsweek van 5 tot en met 9 maart. Deze is vrij toegankelijk voor regionale ondernemers. Er wordt onder meer een inspirerende lezing gegeven over ‘Technologie en Arbeid: een boeiende combinatie’ en er zijn diverse practische workshops over thema’s als: financiering, Lean Startup, koude acquisitie, ‘Visualiseer je Business op één A4’, storytelling, SEO/content marketing en nog veel meer. Aanmelden kan via de website www.station88.nl.

Let op!: de eerste workshops zijn al volgeboekt. Voor een aantal workshops is nog beperkte beschikbaarheid. Ondernemers wordt geadviseerd om tijdig in te schrijven en het programma aanbod via www.Station88.nl in de gaten te houden.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen