Buitenreclame werkt

Foto:

Waarom buitenreclame werkt is niet in een zin uit te drukken. Om te beginnen, moet je kijken waar marketing om draait. Er zijn duizenden meningen en flinke studies over dit onderwerp, maar feitelijk wil je zo veel mogelijk aandacht van de juiste doelgroep in je afzetgebied.

Als de kassa meteen moet rinkelen, kun je actiematig gaan werven met het doel om direct resultaat te boeken. Zie het maar als een actie van Coca Cola met de Jumbo, waarbij de flessen cola in de reclame gaan en in de actiefolder een advertentie wordt geplaats. Het doel is dan slechts meer cola te verkopen dan normaal. Prima voor de korte termijn, maar altijd met extra korting verkopen, levert niet voldoende op. U wilt tenslotte ook wat verdienen.
Om vaste klanten te krijgen, moeten mensen uw product of dienst en misschien zelfs u als persoon gaan waarderen en daar is meer voor nodig. In veel gevallen vinden mensen een aankoopbeleving en fijne sfeer zeker zo belangrijk. Omdat het oog ook wat wil, kan de uitstraling van uw huisstijl en de (eerste) indruk van uw locatie daar enorm bij helpen.

Als u uw winkel mooi hebt ingericht, een leuke collectie hebt samengesteld en alles is tot in de puntjes verzorgt zullen consumenten een fijn gevoel hebben als ze u bezoeken. Ook al kopen ze niets. Door uw pand aan te kleden met mooie gevelbelettering, een stoepbord, vlaggen of banieren creëert u een herkenningspunt.

Mensen krijgen iedere keer een geheugensteuntje door het zien van uw inmiddels herkenbare gezicht. Zelf ben ik dol op een hamburger van Mc Donalds en als ik langs de weg een bord met een ‘M’ er op zie staan, weet mijn buik al wat dat betekent. Natuurlijk ga ik niet altijd ook echt naar binnen, maar het gevoel dat het opwekt, is waar dit verhaal over gaat.

Buitenreclame is niet duur en u geeft telkens weer even dat gevoel af waardoor ze weer even aan u denken! Er zijn een hoop standaard oplossingen en steeds meer oplossingen tonen we op onze website www.allesvoorjebuitenreclame.nl

Wilt u iets bijzonders en meer op advies op maat? Allesvoorjebuitenreclame.nl is onderdeel van Freestyle Media Groep B.V. en we helpen u graag aan een goed idee! Kijk anders ook eens op www.fmggroep.nl  Freestyle Media Groep b.v. vindt u op Eindsestraat 37a in Dongen.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen