Signcentral trotse Rabo Starter van het Kwartaal

Foto:

Drie bloedfanatieke ondernemers. Gezonde spanning.  En alle drie vastbesloten om verkozen te worden tot Rabo Starter van het Kwartaal. Nick van de Wiel van Signcentral beet de spits af, gevolgd door Ilse Alexander-van Nieuwamerongen van Frozi Yogi. Mamaliefs met Renata van Son-van Tinteren als boegbeeld, sloot met haar pitch het rijtje af. De verkiezing vond plaats op 30 september bij Interpolis, de tijdelijke huisvesting van Rabobank Tilburg en omstreken. 

Door het tonen van lef, het bieden van een totaalconcept en zijn enthousiasme stak Nick van de Wiel boven de andere genomineerden uit. En daarmee sleept hij de titel ‘Rabo Starter van het Kwartaal’ binnen. Nick vertelt opgetogen: ‘Ik ben ontzettend blij. De extra erkenning voor mijn bedrijf, die zegel ‘Starter van het Kwartaal’, die wilde ik zo graag hebben!’. 
Signcentral is een B2B bedrijf dat grootformaat prints en drukwerk op de meest uiteenlopende media verzorgd. Daarnaast  biedt het ontwerp- en conceptontwikkeling aan, het (re)stylen van interieur en tot slot is Signcentral leverancier van alle visuele communicatiemiddelen voor beurzen en evenementen.
Een totaalconcept waarmee bedrijven in één keer ontzorgd worden, maar ook kunnen kiezen voor een enkelvoudige oplossing. ‘Bedrijven met impact presenteren. Dat is wat Signcentral waarmaakt’, aldus Nick. Signcentral heeft zichzelf ook al met impact geïntroduceerd door zijn pand aan de Spoorlaan 346 op indrukwekkende wijze aan te kleden in de Signcentral huisstijl. Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar www.signcentral.nl of  www.linkedin.com/company/signcentral.
Starters ondersteunen
De Starter van het Kwartaal is een initiatief van Rabobank Tilburg en omstreken. Met deze verkiezing willen zij startende ondernemers in het werkgebied extra ondersteunen. De genomineerden worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren via een ‘Elevator Pitch’. De presentatie, originaliteit van het idee en toekomstbestendigheid van het bedrijf zijn enkele elementen waarmee de genomineerden de jury kunnen overtuigen. De winnaar van het kwartaal ontvangt een pr boost in de lokale media. Meer informatie is te bekijken op www.rabobank.nl/tilburg