Inspiratiesessie voor detailhandel Dongen

Foto:

Winkeliers maken elke dag keuzes en beslissingen. En willen daarbij succesvol zijn. Maar hoe doe je dat? En hoe kan samenwerken leiden tot succes? Op maandagavond 10 november is er de inspiratiesessie ´Samen Succesvol Ondernemen in Dongen´, speciaal bestemd voor de detailhandel in Dongen. Deelname is kosteloos! 

Programma
Tijdens de inspiratiesessie op 10 november horen ondernemers alles over:
– Clicks & Bricks: hoe combineer je online en offline om het maximale uit je onderneming te halen?
– Lokaal ondernemerschap: wat kunnen Dongense ondernemers van elkaar leren?
– Centrummanagement: hoe kan samenwerken leiden tot succes?
– De rol van de gemeente Dongen: hoe kunnen we partijen verbinden?
Bovenstaande thema´s zijn ingrediënten voor interactieve discussies. Na de bijeenkomst gaan de deelnemers naar huis met nieuwe ideeën en inspiratie voor hun onderneming.
Sprekers
Op 10 november geven Dongense ondernemers een kijkje achter de schermen. Wat is hun succesverhaal? Wat werkt en wat niet? Ook te gast is Bas van Eekelen, retailexpert van onderzoeksbureau GfK. Hij gaat in op de laatste trends op het gebied van winkelen.
Voor wie en waar?
De inspiratiesessie is bedoeld voor detaillisten in de gemeente Dongen. Zij zijn te gast bij onderzoeksbureau GfK in Dongen, wereldspeler als het gaat om retail/detailhandel. De sessie heeft plaats in het auditorium, boven in het markante kantoorgebouw aan de Middellaan.
Initiatiefnemers
De inspiratiesessie is een initiatief van het kernteam Sociaal Economisch Beleidsplan Dongen (SEBD), ondernemersvereniging Dongen Promotion, lokale detaillisten en de gemeente Dongen. Het kernteam SEBD signaleert nieuwe economische ontwikkelingen en vertaalt deze voor Dongen. Daarnaast wil het team graag klankbord zijn voor gemeente en ondernemers. Een van de prioriteiten van het kernteam is het geven van een ´boost´ aan de detailhandel in Dongen. De inspiratiesessie op 10 november vormt daarvoor de aftrap. Het kernteam bestaat uit Marianne Wellerd (voorzitter VOCD), Henk de Witt (algemeen directeur onderzoeksbureau GfK), Titus Frankemölle (algemeen directeur Kwadrant Scholengroep Dongen en Oosterhout) en Albert Vlemmix (Raad van Bestuur stichting Maria-Oord). Wethouder Ad van Beek (Economische Zaken), wethouder Bea van Beers (Centrumontwikkeling) en Peter de Jongh (bedrijfscontactfunctionaris) vertegenwoordigen de gemeente in het kernteam.
Aanmelden
Er is maandag 10 november plaats voor 100 ondernemers, dus wees er snel bij!  Aanmelden kan tot 5 november via [email protected] Vermeld daarbij s.v.p. uw naam, functie en adresgegevens. Meer informatie over het programma ontvangt u kort na uw aanmelding. 
Meer informatie
Meer weten over het programma? Neem dan contact op met Peter de Jongh, bedrijfscontactfunctionaris gemeente Dongen, telefoon 14 0162, e-mail: [email protected]