PKX, de nieuwe aanwinst voor Dongense doe-het -zelver en bouwbedrijf

Foto:

De bouwwereld is in de afgelopen jaren door een diep dal gegaan. Ook in Dongen heeft dat zijn sporen nagelaten. Toch zijn er ook Dongense ondernemers die, ondanks de crisis in de bouw, hun vleugels uitslaan.  Een goed voorbeeld van zo’n bedrijf is PKX  handel op maat – Dongen  “voor gevel- en interieur”. Dit bedrijf, vier jaar geleden opgestart door Dongenaar Paul Kokx, verkoopt gevel- en interieurproducten aan particulieren en bedrijven. PKX handel op maat is gevestigd naast de winkel van Van Cranenbroek  op industrieterrein Tichelrijt. Dongen.nieuws.nl nam een kijkje en sprak met eigenaar Paul Kokx.

“Hoewel bouwend Nederland erg te lijden heeft onder de crisis van de afgelopen jaren, blijft onderhoud en verbouw bij woningen toch altijd doorgaan”, aldus Paul. ”Ik zie daarom kansen om met een gespecialiseerd productaanbod een aanvulling te bieden op de ‘gemakkelijke’  producten uit de bouwmarkt. Ik heb bijna 20 jaar ervaring in de branche en daardoor zit ik aardig in de materie. De klant kan daardoor een goed advies verwachten bij zijn ideeën en  wensen.
Waar de bouwmarkt met een bepaald productaanbod stopt,  gaat PKX handel op maat verder. “HPL platen voor  dakkapel, boeiboord  of tafelblad vind je bij PKX handel op maat in alle kleuren, maten, diktes en kwaliteiten” vertelt Paul. “En daarnaast leveren we als gevelproduct ook houtcomposiet, kunststof en echt gevelhout in kleur.”
pkx2
Ondernemer Paul Kokx, eigenaar PKX Handel op Maat
Voor interieurtoepassingen heeft PKX handel op maat een uitgebreid kleurenaanbod, werkbladen/aanrechtbladen en (lange) vensterbanken leverbaar. Deze ook  in alle gewenste dieptematen. En wil je zelf een kast of nieuwe wand maken?  Decorspaan platen kunnen in alle kleuren en diktes geleverd worden.
“In Dongen doen we alles samen”  besluit Paul Kokx. “Dus…heeft u nog een klus voor de boeg? Kijk dan gerust eens op de website en ontdek  www.pkxhandelopmaat.nl