De gevolgen van prinsjesdag voor de ondernemer

Foto:

De derde dinsdag van september komt er weer aan. Prinsjesdag, de feestelijke opening van het nieuwe werkjaar van de Staten Generaal. Nadat koning Willem-Alexander de troonrede heeft uitgesproken zal de Minister van Financiën de miljoenennota aanbieden aan de Tweede Kamer. Welke gevolgen de veranderingen in wet- en regelgeving zullen hebben op de ondernemer, wordt nader uitgelegd door De heer Albert Verschure van Janssen Accountants tijdens een bijeenkomst op 23 september in de Cammeleur. 

Er zal tijdens de troonrede en bij het aanbieden van de miljoenennota gesproken worden over voorzichtig economisch herstel en koopkrachtverbetering, maar aan de andere kant zijn er grote economische onzekerheden (export naar Oosten, wel of geen herstel woningmarkt, etc.). Daarnaast wordt elke ondernemer geconfronteerd met wijzigende wet- en regelgeving. Hierbij kan gedacht worden aan de wet werk en zekerheid, de VAR voor ZZP ‘ers, de fiscale behandeling voor auto’s en ga zo maar door.
 
Al deze veranderingen volgen elkaar in snel tempo op en maken het ondernemen tot een uitdaging. Dit is voor ons reden om ook dit jaar na Prinsjesdag een bijeenkomst te organiseren waarin we in zullen gaan op ondernemerszaken.
 
De bijeenkomst zal zoals gebruikelijk plaats vinden op de vierde dinsdag van september ofwel op 23 september in de Cammeleur in Dongen. De heer Albert Verschure van Janssen Accountants  zal u in anderhalf uur bij praten over alle actuele ontwikkelingen en wat Prinsjesdag voor u betekent.
 
Na afloop van de presentatie kunt u, onder het genot van een hapje en een drankje, napraten en ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers.
 
Inloop vanaf 19.00 uur. Presentatie start om 19.30 uur.
 
KLIK HIER om u aan te melden voor deze presentatie.