Mother Nature Art unieke aanwinst voor Dongen

Afgelopen zondag vond de officiële opening plaats van de  showroom annex werkplaats van ‘Mother Nature Art’ aan De Slof 10C in Dongen. Tijdens een rondgang door dit bedrijf heb je het snel in de gaten: dit is een unieke aanwinst voor Dongen en omgeving. Mother Nature Art is een jong bedrijf dat natuurlijke en handgemaakte producten voor een relaxte levenssfeer aanbiedt. Het wordt gerund door Dongenaren Ronald en Wendy (foto onder).

Tijdens de openingsdag hangt er volop vrolijke activiteit bij het pand van Mother Nature Art.  Bezoekers hebben geanimeerde gesprekken, staande bij de robuuste houten eettafels terwijl ze bewonderend over het tafelblad aaien. Velen nestelen zich in de zachte met koeienhuiden beklede Love Seats en bewonderen rustig de sfeervol ingerichte showroom. Van kleurrijk, ambachtelijk, handgeschilderd keramiek serviesgoed, sieraden van natuurlijke mineralen, lederen armbanden en portefeuilles tot rustgevende Buddha beelden of een relaxed schommelende schommelstoel. Prachtige sfeervolle schemerlampen en unieke tafels van boomwortel tot kleden van geweven stof, schaapsvellen of koeienhuiden of een Country-Western Style bed, Mother Nature Art heeft het in haar showroom.
jzzsujj15yv5rvog2tfw3yi72
Ronald en Wendy hebben de laatste maanden hard gewerkt en het resultaat mag er meer dan zijn. De showroom is klaar om gezien te worden. Mother Nature Art is een unieke aanwinst voor Dongen. Voor meer info over het assortiment, van complete inrichtingen tot kleine accessoires/details, en de openingstijden, neem een kijkje op de website: www.mothernatureart.nl
mka5aw2tgifdponbxz7zalunv
Mother Nature Art
De Slof 10C
Dongen
Tekst en foto’s: Carlinde Photo’s and More