De mooiste vloeren onder één dak

GM VLOEREN DESIGN is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot dé vloerenspecialist in Dongen met een grote keuze aan houten-multiplanken-laminaat-pvc-keramische tegels en natuurstenen vloeren.  Steeds meer Dongenaren en andere klanten uit  de regio weten dat inmiddels ook! Gedurende de afgelopen jaren is het assortiment steeds groter en breder geworden. Dat probleem is echter inmiddels opgelost want sinds 1 juni is GM Vloeren Design te vinden in een prachtig ruim pand aan de Kanaalstraat 102. Dongen.nieuws.nl nam er een kijkje en sprak met Rob van Riel, de drijvende kracht achter het mooie bedrijf.

Het eerste wat opvalt bij binnenkomst in de nieuwe showroom is de mooie  ruime presentatie van de materialen. “We zijn van 60 m² naar maar liefst 250 m² gegaan en dat betekent dat we nu een nog breder assortiment aan onze klanten kunnen aanbieden” aldus een trotse Rob van Riel. “GM Vloeren Design heeft de mooiste vloeren onder één dak, niet alleen houten vloeren in vele verschillende soorten maar ook lamelparket, multiplanken, laminaat en pvc vloeren (ook in houteffect).”  Ook op de toenemende vraag naar tegels voor buiten wordt ingespeeld. “Er is de laatste tijd steeds meer aandacht voor het buitenleven met betegelde  terrassen, veranda’s en noem maar op. Daarvoor hebben we een ruim assortiment in zowel keramische tegels als natuursteen. Veel mensen denken dat het leggen van natuursteen in de tuin veel duurder is dan een ‘gewone’ tegel, maar dat hoeft écht niet zo te zijn. Mijn slogan is daarom ook: voor elke ruimte en ieders budget. Zo hebben we bijvoorbeeld al mooie laminaatvloeren vanaf  € 9,95 per meter”
mamli7lpnlz4n6ebtgh9cpt4t
GM Vloeren Design beperkt zich niet tot het leveren van het materiaal maar verzorgt het totaalpakket. “Wij geven een compleet advies voor alle interieurwerkzaamheden en deze kunnen ook nog eens  allemaal onder onze regie uitgevoerd worden”, aldus  Rob van Riel. “Het uitbreken van oude vloeren, het aanleggen van vloerverwarming of het verzorgen van het stuc- en schilderwerk….bij GM Vloeren Design is het in goede handen. Ook buitenshuis verzorgen we het benodigde grondwerk en het leggen van de tegels. En we werken zowel voor particulieren als voor bedrijven. Ook aannemers kunnen bij ons terecht zodat ook zij hun klanten in samenwerking met ons  een totaalplaatje kunnen aanbieden. Wij nemen hen en de klant daarmee veel werk uit handen. ” Daarnaast verzorgt Rob van Riel ook expertise-offertes  voor verzekeringsmaatschappijen. “Dat kan bijvoorbeeld het geval zijn bij brand- of waterschade.” 
luotg9uh87n2hs0ezdf4wi5we
We sluiten ons bezoek af met een rondje showroom waarbij Rob enthousiast vertelt over alle ins en outs van de diverse soorten vloerbekleding. Dit enthousiasme, gecombineerd met het vakmanschap en de jarenlange ervaring van Rob van Riel maakt van GM Vloeren Design een uniek bedrijf. Met ook nog steeds verrassingen want naast het al genoemde uitgebreide assortiment aan vloeren zien we in de showroom prachtige boomstamtafels en koehuidmeubelen. “Ook die zitten in ons assortiment. We kunnen ze op bestelling leveren” aldus Rob.
udlhzy0h8b868234j51qnmyb1
De showroom van GM Vloeren Design is gevestigd aan de Kanaalstraat 102 in Dongen en is op woensdag en donderdag geopend van 9.00 uur tot 17.30 uur, op vrijdag van 9.00 uur tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. De dinsdag wordt meestal besteed aan klantenbezoek. Afspreken op een andere tijd kan uiteraard ook via tel. 0162-310260 of 06-21294074.