Feest bij BeautyExpert by Welten

Foto:

BeautyWelten uit ’s Gravenmoer bestaat dit jaar 35 jaar. Reden om het bedrijf eens goed onder de loep te nemen. Daarom is er een nieuwe, frisse naam bedacht voor het bedrijf: BeautyExpert by Welten. Om deze nieuwe start te vieren worden er op diverse dagen gratis huid- en make-up workshops gegeven. Bij deze workshops kun je zelf aan de slag met de producten van BeautyExpert by Welten. Er worden tips en trucs geleerd, die thuis makkelijk toe te passen zijn. Je kunt je aanmelden voor deze workshops via onderstaande contactgegevens. Kijk ook eens op de vernieuwde website! 

Beautytek
Daarnaast is de salon uitgebreid met een Beautytek ruimte. Beautytek is een holistische, niet-invasieve (dus zonder snijden of opereren) techniek die een pijnloos alternatief biedt voor plastische chirurgie. Beautytek combineerrt de geavanceerde Westerse technologie met de wijsheid van traditionele Chinese geneeskunde. Door middel van Beautytek apparatuur worden behandelingen gegeven zoals rimpelbehandeling en het liften van gezicht, borsten, buik en billen zonder snijden of opereren. BeautyExpert by Welten werkt al 10 jaar met !QMS medicosmetics, een product voor het verbeteren en vullen van de huid middels collageen, zonder de huid te doorboren. De resultaten zijn prachtig!
De schoonheidsspecialisten van de salon zijn altijd op zoek naar de beste behandelingen en methodes op het gebied van huidverbetering. Met name ‘anti-aging’ is op het moment het meest populair. Door het maandelijks volgen van trainingen en workshops blijven de schoonheidsspecialisten op de hoogte van alle ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering om jou het beste advies te kunnen (blijven) geven. 
Wil je je aanmelden voor de gratis workshops of wil je meer informatie? Like de Facebook-pagina of neem contact op via onderstaande contactgegevens: 
BeautyExpert by Welten
Dokter Koekkoeklaan 12b
5109 TW ’s Gravenmoer
Tel. 0162-312270