Minicamping De Groenstraat bij beste 25 campings van Nederland!

Foto:

“Superplek met Brabantse gezelligheid”, “Top” en “Ruime kampeerplekken, Super schoon sanitair” . Het zijn zomaar een paar van de reacties die gasten van Minicamping de Groenstraat op de onafhankelijke beoordelingswebsite Zoover hebben achtergelaten. 

Tijdens de uitreiking van de Zoover Awards 2014 werden de beste 25 accommodaties per categorie onderscheiden. Met een gemiddelde beoordeling van een 9,3 is het dik verdiend dat Wendy en Johan van den Ouweland van Minicamping de Groenstraat een Zoover Award 2014 hebben ontvangen. 
 
De Zoover Awards 2014
De Zoover Awards zijn in het leven geroepen als erkenning voor goed presterende vakantieaccommodaties in Nederland en daarbuiten en is een toonaangevende verkiezing binnen de reisbranche. Nederlandse vakantiegangers beoordeelden dit jaar ruim 7500 Zoover-accommodaties. 
Zoover is de grootste onafhankelijke vakantiebeoordelingssite van de Benelux. Met jaarlijks 185 miljoen bezoekers is Zoover voor heel veel reizigers het startpunt van een geslaagde vakantie of een dagje uit. Zoover heeft sites in 25 landen. De website bevat 2,3 miljoen beoordelingen en 356.000 accommodaties van ruim 45.000 bestemmingen over de hele wereld.