Joyce van den Noort wint Aithra Belofte Award

Foto:

Tijdens een spectaculair gala op zaterdag 12 april werden de winnaressen van de Aithra Award en de Aithra Belofte Award bekend gemaakt. Ella Snoek en de Dongense Joyce van den Noort (foto links) namen deze welverdiende prijzen stralend in ontvangst bij het Audi Centrum Breda, dat door Building Events een heuse metamorfose had ondergaan. Beide ambitieuze dames tonen overduidelijk aan dat hard werken en passie lonen.

De Aithra Belofte Award is dit jaar dus gewonnen door Joyce van den Noort, die als salesmanager verantwoordelijk is voor de marketing en communicatie van familiebedrijf Van den Noort – afval voor vernieuwing. Daarbij stapte ze niet in een gespreid bedje, maar koos ze er bewust voor met haar voeten in de klei te staan en eerst elders ervaring op te doen. Volgens de jury heeft Joyce met visie en ambitie vernieuwingen doorgevoerd in het bedrijf dat haar opa zeventig jaar geleden startte. Ze is een frisse wind. Een dame met lef, een directeur in wording en een ondernemer pur sang. Angèle Liu (Block 62) en Abigail Linssen (Sterk in Smaak) waren de andere twee genomineerden van de Belofte Award.
Vrouwelijke professionals in de schijnwerpers
Alle genomineerden zijn door een onafhankelijke jury beoordeeld op hun VLAMOR: Visie, Lef, Ondernemerschap, Maatschappelijke betrokkenheid, Ambitie en Rolmodel. Vrouwennetwerk Aithra reikt deze Awards jaarlijks uit om talent en succesvol ondernemerschap van vrouwelijke professionals in de schijnwerpers te zetten. De Aithra-Award wordt toegekend aan een vrouwelijk rolmodel dat bekend staat om haar passie en visie. Iemand die haar maatschappelijke en organisatieresultaten op inspirerende wijze uitdraagt. De Aithra-Belofte-Award is een aanmoedigingsprijs voor de meest veelbelovende, ondernemende vrouw.