Van Peer sluit aan bij ASN Groep

Autoschadeherstelbedrijf van Peer in de Kanaalstraat sloot zich onlangs aan bij de ASN Groep en opereert sindsdien onder de naam ASN Autoschade Service van Peer Dongen. “Door aan te sluiten bij de ASN Groep hebben we niet alleen inkoopvoordeel, maar delen we ook wederzijdse kennis. Dat komt de kwaliteit van onze dienstverlening te goede” aldus André van Peer, samen met zijn broer Erik eigenaar van het autoschadeherstelbedrijf.”Mijn vader heeft het bedrijf opgericht in 1961 en eigenlijk heel snel uitgebouwd. Daarvoor was hij (kunst)schilder en had de gave om heel goed kleuren te kunnen mengen. Iets wat hem in de autoschadeherstelbranche buitengewoon goed van pas kwam,” zegt van Peer. “Sinds 1990 zijn mijn broer Erik en ik eigenaar van het bedrijf.”

Zwaarder transport
Het klantenbestand van het bedrijf bestaat uit opdrachtgevers uit de hoek van verzekeraars, leasemaatschappijen, importeurs, dealers, particuliere klanten almede overheidsinstellingen. “Zo hebben wij bijvoorbeeld de regionale politie, de plaatselijke gemeente en de militaire werkplaats als klant. Wij onderscheiden ons van andere schadeherstellers doordat wij ook in staat zijn reparaties aan zwaarder transport uit te voere. Zo hebben wij een dubbele vrachtwagencabine waardoor we deze werkzaamheden kunnen uitvoeren” aldus van Peer. “Daarnaast verrichten wij natuurlijk alle denkbare herstelwerkzaamheden, maar zijn we ook actief in autoreclame.”
sjv8umeeu1m1dzp3hlpk0xf6z
Duurzaam repareren
“Er is tegenwoordig veel aandacht voor milieuvriendelijke auto’s” vervolgt André van Peer. “Als de auto er eenmaal is, dan wordt het onderhoud, de reparaties en het glas- en schadeherstel vergeten. Maar ook die zaken veroorzaken een flinke CO² uitstoot. Er is echter heel veel mogelijk om onze werkzaamheden een stuk milieuvriendelijker te laten zijn. Ook daar investeren we veel in, bv. door andere werkmethodes, het gebruik van biologisch afbreekbare producten en het leveren van milieuvriendelijke onderdelen. We zijn hiervoor door de ‘Stichting Duurzaam Repareren’ ook gecertificeerd”
Toekomst
“Ik zie de toekomst met vertrouwen tegemoet. Het is voor ons goed om aan te sluiten bij een keten als ASN. Daardoor profiteren we van inkoopvoordelen, maar kunnen we ook kennis met elkaar delen. Overigens zien wij dat de economie weer aantrekt.” Van Peer werkt met vijftien medewerkers ongeveer 3.000 schades op jaarbasis af. “We zijn ook aangesloten bij de FOCWA en Euro Garant gecertificeerd. Klantvriendelijkheid en een perfecte en veilig gerepareerde auto staan bij ons hoog in het vaandel. Wij willen nadrukkelijk groeien en een belangrijke pijler in de schadewereld zijn” aldus van Peer. “Daarvoor hebben wij een zeer vakkundig team van medewerkers en  wij hebben dan ook alle vertrouwen in de toekomst.”
ooe4misqkjpofgt3qfbnlqx2a