In één avond je eigen businessplan

Foto:

Loop je (al langer) met het plan om een bedrijf te starten, of ben je net gestart? Kom dan naar de workshop Business Model Canvas van Janssen Accountants op 1 mei en breng je businessplan op 1 A4-tje in beeld.

Op donderdag 1 mei gaan de mensen van Janssen Accountants samen met Stephan Botz van Starterslift aan de slag. Dat doen ze niet op de traditionele manier, maar met het innovatieve Business Model Canvas. Geen dik boekwerk, maar één overzicht waarin je alle onderdelen in kaart brengt die essentieel zijn om een succesvol bedrijf te worden. Een goed begin is het halve werk!
Meestal begint het starten van een bedrijf met een goed idee. Voordat je daadwerkelijk van start gaat, is het raadzaam voor jezelf te bepalen of je ondernemersvaardigheden toereikend zijn, wat voor soort bedrijf je wilt beginnen, welk product of dienst je gaat verkopen, wat de kansen en risico’s zijn, wat het onderscheidend vermogen is ten opzichte van concurrenten, wie de klanten zijn en hoe je deze gaat bedienen. 
Na afloop van de workshop kun je, onder het genot van een hapje en een drankje, napraten en ervaringen uitwisselen met de andere deelnemers.  De workshop is op 1 mei van 19.30 uur tot 21.30 uur. Meld je HIER aan.