30 jarig jubileum BV Achterberg

Zaterdag 8 juli vierde buurtvereniging Achterberg haar 30-jarig jubileum. Hieronder verslag met foto’s.

Speeltoestel en tap

Een kleine groep bestuursleden bouwde de feestplek op, zodat later het dak eraf kon. De speeltoestellen werden v.t.v. grondig getest , waarna even een moment van bezinning om vervolgens  de champagne in te schenken en de cakejes te halen. De kurken sprongen van de flessen en de kinderen stonden al te springen.

Cupcakes met close-up magic

Na de openingsspeech van Wilhelmien de Leeuw ging het feest van start met een toost en superlekkere jubileum cup-cakes. Een ieder werd in het zonnetje gezet, want het weer zat lekker mee. Met super magische trucs en tricks van STAN met zijn close-up magic. 

Friet en ijs

En toen was het tijd voor Cynthia met haar Africa dans workshop. Menig enthousiasteling werd bij de hand genomen en wegwijs gemaakt in de Africa dans. In een mum van tijd stond de dansplek vol met danslustigen, die na het verkrijgen van de nodige African look attributen, hun beste beentje voor zetten. Na menige polonaise werd het tijd om de honger te stillen en dus werd het vet in de frietkar opgewarmd. Er was een lekkere en ruime keuze in frites en snacks. Ter afsluiting een SMAAKvol ijsje.

Loterij

Na een verloting van leuke prijsjes, kreeg een ieder bij het naar huis gaan nog een leuk glas, als aandenken mee. Zo werd een bijzonder gezellig 30-jarig jubileumfeest afgesloten. Er word al uitgekeken naar het volgende evenement.

Reacties