Theo van Kerkhof 12 ½ jaar bestuurslid van Buurtvereniging Dongen West 1 & 2

Foto:

Zaterdagavond hield Buurtvereniging Dongen-West haar traditionele jaarvergadering annex Bingo-avond in ’t Schouw. Voorafgaand aan deze vergadering werd bestuurslid Theo van Kerkhof  nog even in het zonnetje gezet door de voorzitter van de buurtvereniging. Theo is inmiddels 12 ½ jaar bestuurslid van deze actieve  buurtvereniging.

De voorzitter had mooie woorden voor de jubilaris: “Sinds 1 maart 2005 is Theo van Kerkhof officieel als actief bestuurslid bij buurtvereniging dongen west gekomen. Vanaf het eerste moment werd al snel duidelijk dat Theo overal wil helpen en zijn spreuk is dan ook ‘dat doe ik wel ff’. Zoals zijn spreuk al doet vermoeden kan het niet (gek) genoeg zijn voor Theo om het iedereen naar zijn zin te maken en dan met enige voorsprong de kinderen.”

“In de loop der jaren heeft hij voldoende bestuursleden zien komen en gaan. Eens was er dan ook de vraag of iemand de Vicevoorzitter wilde worden. Theo stelde zich direct beschikbaar en is vanaf dat moment Vicevoorzitter van de vereniging. Nadat onze penningmeester vanwege haar gezondheid moest stoppen was het even stil want dit is toch een hele verantwoordelijke functie binnen een vereniging . Ook die functie werd vanaf die tijd door Theo ingevuld. Vanaf 2011 is hij dus onze Vicevoorzitter en Penningmeester.”

De voorzitter roemde Theo vooral om de rust die hij uitstraalt: ” Tijdens het organiseren is Theo ook de juiste persoon om rustig te denken en je vooral niet druk te maken. Niets is hem teveel en om niets maakt hij zich druk en daar zijn al vele lachbuien door ontstaan. En als hij zelf een activiteit niet hoeft te organiseren is Theo er gewoon als lid bij aanwezig. Alle gebeurtenissen die de vereniging heeft meegemaakt tijdens de aanwezigheid van Theo zijn best te beschrijven maar dan stelt de dikke van dalen niets meer voor dus daar zullen we maar niet aan beginnen.  Wat ons als huidig bestuur rest, en wij weten zeker ook namens alle ex-bestuursleden die Theo heeft meegemaakt, is dan ook het volgende lied te zingen, THEO BEDANKT!”

Natuurlijk ontving de jubilaris een mooie oorkonde en een presentje van de vereniging waarna de jaarvergadering  van start kon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen