schaats- en curlingles voor BV Achterberg

Foto:

Met 29 personen nam Buurtvereniging Achterberg  op de zondagmiddag deel op de kunst-ijsbaan te breda aan een curling-les / wedstrijd en/of vrij schaatsen.

Voor het curlingen werden twee (gelijkwaardige) teams gecreëerd , die na de friese uitleg , bloed fanatiek ten strijden trokken. Er werd geveegd alsof er een wereldbeker vanaf hing , er werd gegooid alsof het de olympische spelen waren en er werden tactieken doorgenomen alsof die ook uit te voeren waren. De eerste “heat” werd gewonnen door team geel , maar 2 ronden later werd team rood als kampioen uitgeroepen! Een kampioen die mogelijk bij dongen-ice makkelijk in de hoogste regionen mee kan draaien.

Na een sportief en gezellig uurtje curling werd er gezamenlijk een lekkere kop warme chocomel(met een dotje slagroom) en een lekkere warme appelflap genuttigd. Er werd gezellig nagekaart en een ieder vond het een geslaagde middag. Een enkeling ging nog even schaatsen en de rest bleef lekker nagenieten.
Uiteindelijk ging men tevreden naar huis op aan en liet men de ijsbaan met 7 kale plekken(van het vegen) en 4 wakken (van het gooien) achter.

De middag in beeld:

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen