Grijp je kans: Politie en BOA’s extra beschikbaar op woensdag 30 november

Foto:

Waar in de gemeente Dongen wilt u de politieagenten van Team Langstraat en de BOA’s van de gemeente zien? U kunt het nu melden want op woensdag 30 november staan de agenten van Politieteam Langstraat en de BOA’S van de gemeente Dongen extra ter beschikking van de inwoners van de gemeente Dongen.

In een oproep op haar facebookpagina meldt Politieteam Langstraat: “Herkent u het? ‘Mensen rijden hier als idioten door de straat, de politie zou hier eens op snelheid moeten controleren!’, ‘Hier zou de politie eens naar moeten kijken!’ of ‘Dit is nou echt iets voor de gemeente!’. Waar moeten wij zijn bij u in de buurt? Waar in ’s Gravenmoer, Dongen of Klein Dongen Vaart? Meld het ons!”

“Op woensdag 30 november 2016 staan de agenten van Politieteam Langstraat en de BOA’S van de gemeente Dongen extra aan u ter beschikking!  Politie en gemeente stellen namelijk die dag, van 14.00 uur tot 22.00 uur, meerdere collega’s aan u beschikbaar die deze dienst speciaal aandacht zullen besteden aan het probleem of het verzoek wat door u, op Facebook, is aangedragen. Laat Politieteam Langstraat, als reactie op dit bericht, weten waar de politieagent of de boa naar moet kijken die dag! Het probleem moet zich deze keer afspelen in de gemeente Dongen. Men is benieuwd naar uw ideeën!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen