Tweedehands markt tijdens Burendag in de Biezen

Douwe Egberts en het Oranje Fonds organiseren dit jaar al weer de 9e Burendag op zaterdag 27 september. Hun motto is “Koppen bij elkaar” Dat heeft wijkraad De Biezen gedaan. Uit contacten met wijkbewoners bleek dat zij het meeste zin hadden in een tweedehands markt. Daarom organiseert de wijkraad tijdens Burendag van 13.30 tot 16.00 uur een tweedehands markt voor en door wijkbewoners. De markt vindt plaats op het pad tussen de vijver en de Noorderpoort aan het Schuttersveld.

Wijkbewoners die graag van hun spullen af willen, kunnen zich aanmelden voor een gratis kraam. Er is een beperkt aantal kramen beschikbaar. Daartoe geldt dat de eerste inschrijvers een marktkraam kunnen krijgen. Op = op. Wel mogen wijkbewoners hun eigen kraam of (tuin)tafel meenemen om spullen te verkopen. Via het inschrijfformulier op www.wijkraaddebiezen.nl kunt u zich aanmelden. Inschrijven kan tot 20 september. 
 
Behalve tweedehands spullen mogen wijkbewoners ook planten of huisvlijt aanbieden, of mensen kennis laten maken met hun hobby. Commerciële verkoop en verkoop van eten en drinken is niet toegestaan. Op de site vindt u de spelregels voor de markt. 
Neem wat lekkers mee voor een buur! 
Uit onze gesprekken met buurtbewoners werd ook vaak het idee van een Amerikaanse fuif geopperd als invulling van Burendag. Daarom willen wij iedere bezoeker vragen, indien mogelijk, iets lekkers (gemaakt of gekocht) mee te nemen naar de markt. Al het eten wordt verzameld en uitgedeeld aan de bezoekers. Een herhaling van “Hap Je Mee” van vorig jaar. 
Wij zien graag veel wijkbewoners  op zaterdag 27 september. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, neem dan contact op de wijkraad via [email protected] of  bel naar  06-39120496.