11….. dan maar een Bingo Ludiek

Foto:

Dit jaar bestaat buurtvereniging de Cambuurtjes alweer 11 jaar. Na het lustrum van vorig jaar, is ook dit jaar de BBQ weer druk bezocht en zeker geslaagd. Afgelopen zaterdag stopten de regenbuien precies op tijd. Vanaf 17.00 uur stroomde iedereen binnen op het buitenterrein van het Cambreur College.

Naast de BBQ hadden we inmiddels de bekende Cambuurtjes Bingo. 
In zoverre bekend… meedoen is belangrijker dan winnen, want de hoofdprijs gaat toch elke keer naar fam. Van Loon. Zo ook dit jaar, geheel tegen alle statistieken in!!
Om een twist te geven aan het gekke getal 11, hadden we dit jaar een Bingo Ludiek georganiseerd. Aan de buurtbewoners was gevraagd zelf een prijs mee te nemen. Dit kon van alles zijn, een kleinigheidje, iets van zolder of iets lekkers. Bij aankomst namen we de spullen in ontvangst en kreeg men een bingokaart voor de hoofdprijsronde.
We waren verrast van wat iedereen had meegenomen, waarbij een lekkere zelfgemaakte taart de kroon spande. 
Naast de vele meegenomen prijzen waren dit jaar de hoofdprijzen een plantenpakket van de Avri, een BBQ-bon van Slagerij Jack Pijnenburg & een high-tea bon van Restaurant Winkk.
Net na middennacht hebben we de lampen en de muziek uitgedaan. We hopen dat iedereen weer genoten heeft van een gezellige avond met elkaar. 
Graag zien we iedereen weer bij de volgende buurtactiviteit.