Picknick van De Cambuurtjes valt grotendeels in het water!

Foto:

Er was deze keer niet veel nodig om de eerste gezamenlijke activiteit van het jaar in het water te laten vallen… afgelopen zondag was het zover! De eerder geplande fietstocht naar Rijen werd vanwege het goede weer en de samenstelling van de groep gewijzigd in een fietstochtje naar de Natuurspeeltuin van de Beljaart

Enigszins beperkte dit het sportieve deel van de activiteit, want van een fietstocht konden we nagenoeg niet meer spreken. De route was van het Cambreur College naar de Natuurspeeltuin en een paar uur later weer terug.
Gelukkig hebben we niemand daarover horen klagen. De inspanning werd namelijk al snel beloond met een goed verzorgde picknick. Fijn gekoelde drankjes en lekkere hapjes. Na vijf minuten vielen de eerste kinderen al in het water… Door het grote speelgenot van de kinderen wisten de ouderen zich ook goed te vermaken. Mede hierdoor werd de geplande vertrektijd van 17.00 uur bijgesteld naar bijna 19.00 uur.
Zo zie je maar weer, dat je als organisatie wel alles kan willen plannen, maar dat het uiteindelijk gaat zoals het gaat. Met de nodige zonvitamine, zullen we ervoor proberen te zorgen dat de volgende activiteit weer zonovergoten zal worden.  Wij hebben ervan genoten en hopen dat iedereen dat heeft gedaan. Bedankt voor jullie komst, ook de nieuwe bewoners van de buurt.
beljaart1952