Kerst-In B.V. Achterberg.

Foto:

Op 22 december j.l. was het weer tijd voor onze jaarlijkse kerst-in. Zoals gebruikelijk was ook ditmaal  “De gouden Leeuw” onze locatie.

94 personen hadden zich aangemeld voor deze activiteit. De zaal van de gouden leeuw was dan ook zeer goed gevuld. Na het openingswoord door de  Secretaris en de Kerstman was het tijd voor de Zingende Koffiekar. Dit ruim een uur durende optreden viel goed in de smaak bij de aanwezige mensen. Zij genoten met volle teugen van de kerstliedjes en andere meezingers. Tegelijkertijd genietend van een bakje koffie of thee met een beschuit met muisjes. De zang werd zeer professioneel en leuk door de zingende koffiekar gepresenteerd. Na dit optreden was het tijd voor 2 rondes bingo.
Toen de prijzen verdeeld waren, was het tijd om de tafel te dekken voor een heerlijke Brabantse koffietafel. De mensen lieten het zich goed smaken.  Na het eten werden de aanwezige kerststukjes verloot. Bij de uitgang kregen de mensen nog een kleine kerstattentie. Rond 17.30 uur was deze activiteit ook weer ten einde. Langs deze weg willen wij de zingende koffiekar bedanken voor hun optreden. De gouden Leeuw voor hun gastvrijheid en al de vrijwilligers die deze middag mogelijk gemaakt hebben.
 
Door een val met zijn fiets kon onze voorzitter Peter Pijnenburg deze middag niet meemaken. Peter, langs deze weg ook een spoedig herstel toegewenst.
 
Bestuur  B.V. Achterberg