Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

Team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg pakte de afgelopen week de winst. In café en zalencentrum De Viersprong in Dongen werd met 26-21 gewonnen van team De Eekhoorn uit Oosterhout.

De enige verliespartij kwam op naam van kopman Willy v.d. Wiel. Willy kwam niet echt in zijn spel en verloor kansloos. In een solide partij pakte Bart Hultermans de winst. Hij maakte bovendien een mooie serie van zes caramboles. Ook Ton Kemmeren produceerde een reeks van zes. En ook hij nam de winst mee naar huis. Ook hij kwam uit op zijn gemiddelde. Door dit resultaat is team Van den Nieuwenhuizen opgeklommen naar de tweede plaats. De achterstand op de lijstaanvoerder bedraagt nu drie punten.

Gelijkspel P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken
Team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken speelde in Oosterhout tegen team Biljartpoint gelijk. Jan Smeekens kwam er in zijn partij niet aan te pas. Hij kreeg ook maar 35 beurten. Piet Kamp speelde degelijk en sleepte op deze manier de winst binnen. Ook voor kopman Anton Smulders was er winst. Hij had maar 37 beurten nodig om over de meet te gaan. Hij maakte bovendien een mooie serie van vijf caramboles. Hij kwam uit op het voor hem goede gemiddelde van 0.621. Door dit resultaat handhaaft team Kamp zich in de top van het klassement van de b2 klasse.

Derby Kamp – Van den Nieuwenhuizen
Op donderdagavond 6 juni staat de derby tussen team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken en team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg. De wedstri jd wordt gespeeld in eetcafé ’t Karrewiel in Dongen-Vaart. Deze wedstrijd begint om 19.30 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen