Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In Tilburg verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken nipt van team de Krasse Spelers. Het werd 36-35. Verlies was er voor Mark Pijnenburg en Theo Laros.

Mark kwam niet echt in zijn spel en verloor met nog vijf caramboles te gaan. Theo kwam zelfs maar twee caramboles te kort. Anton Smulders wist de winst wel te pakken. In een sterk verdedigende partij wist hij zijn opponent nipt af te troeven. Ook voor Piet Kamp was er winst. Ook Piet hield de verdediging prima gesloten en gaf hiermee zijn tegenstander geen kans. Door dit resultaat handhaaft team Kamp zich op de zesde plaats. opgeklommen naar de zesde plaats. Deze week gaat het Dongense team op bezoek bij team D.C. Michielsen in Oosterhout.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Verlies ’t Vaartje
In café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart verloor team ’t Vaartje met 24-27 van team Ut Sandoel. In de eerste partij maakte Jan Smeekens zijn rentree. Hij kon echter niet voorkomen dat hij verloor. Ijn tegenstrever was echter al na 27 beurten bij de finish. Jan speelde nog wel het degelijke gemiddelde van 0.4In de tweede partij speelde Frans Kemmeren een puike partij. Zijn rivaal hield lange tijd gelijke tred. Hij was al na 36 beurten bij de finish en kwam uit op het fraaie moyenne van 0.694. Hij maakte het uit met zijn tweede serie van vier caramboles. Kopman Henk Rijken speelde solide. Toch kwam hij aan de meet slechts één luttele carambole te kort. Zijn opponent maakte de partij uit met een geluksballetje. Henk had geen na-beurt meer. Henk maakte nog wel een fraaie serie van vijf caramboles en kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.651. Op dit moment staat team ’t Vaartje op de tiende plaats, maar het heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Deze week speelt team ’t Vaartje thuis. Het moet het in café ’t Karrewiel opnemen tegen team De Oude Ploeg uit Herpt.

Team Van den Nieuwenhuizen wint derby
In café De Gouden Leeuw in Dongen won team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg met 25-26 van team Golden Collection. De enige verliespartij kwam op naam van Toon Verbunt. Toon kwam niet echt in zijn spel en verloor kansloos van Ad Schellekens. Een bloedstollende partij tussen Ton Kemmeren en Bart Hultermans. Ton pakte de winst, terwijl Bart nog maar één luttele carambole behoefde te halen. Ook Embert Broekhoven trok de partij naar zich toe. Hij was al na 36 beurten bij de meet. Hij liet Jack van Delft kansloos achter. Embert maakte een schitterende serie van liefst zeven. Team Van den Nieuwenhuizen bezet op dit moment de laatste (17 e ) plaats. Het heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Deze week is er geen competitiewedstrijd voor dit team.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen