Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In poolcentrum De Kets in Kaatsheuvel pakte team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken de winst op team de Eekhoorn uit Oosterhout.

Het werd 37-31. De enige verliespartij kwam op naam van Mark Pijnenburg. Mark kwam niet echt in zijn spel, maar wist de schade te beperken. Winst was er wel voor Henk Rijken, Theo Laros en Piet Kamp. Piet hield de verdediging uitstekend gesloten en loodste zo de partij bekwaam naar de winst. Hij gaf zijn rivaal geen schijn van kans. Theo speelde gedegen en speelde de partij net voor de neus van zijn opponent uit. Deze behoefde nog slechts één carambole te maken. Henk had maar 42 beurten nodig om over de eindstreep te gaan. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.476. Door dit resultaat is team Kamp opgeklommen naar de zesde plaats. Deze week gaat het Dongense team op bezoek bij team De Krasse Spelers in Tilburg.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

Klein verlies ’t Vaartje
In Oosterhout verloor team ’t Vaartje met 28-26 van team de Eekhoorn. De enige verliespartij kwam op naam van Anton Smulders. Anton kwam niet echt in zijn spel en verloor. Hij kreeg ook maar 43 beurten. Kopman Mark Pijnenburg speelde gelijk. Hij maakte de partij in 47 beurten uit. In de na-beurt kwam zijn opponent met een serie van twee langszij. Mark maakte in de eerste beurt een mooie serie van vier caramboles. Hij kwam uit op het degelijke gemiddelde van 0.617. Piet Kamp had slechts 41 beurten nodig om over de finish te gaan. Piet speelde een puike partij en kwam uit op het mooie gemiddelde van 0.390. Op dit moment is team ’t Vaartje opgeklommen naar de tiende plaats, maar het heeft wel een wedstrijd minder gespeeld. Deze week gaat team ’t Vaartje op bezoek bij team De Eekhoorn in Oosterhout.

Team ’t Vaartje thuis
In café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart speelt team ’t Vaartje in café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart een thuiswedstrijd. Het moet het op donderdagavond 1 februari opnemen tegen team Ut Sandoel uit Raamsdonksveer. Het belooft een moeilijke opgave te worden. Dit team staat op dit moment tweede in het klassement. Komende week speelt team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg een uitwedstrijd. Het moet het dan in café de Gouden Leeuw in Dongen opnemen tegen team Golden Collection. Ook dit wordt lastig. Team Golden Collection staat op dit moment derde.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen