Biljartnieuws Klein-Dongen-Vaart

Foto: Wikipedia

In poolcentrum de Kets in Kaatsheuvel verloor team P.C. Kamp Scheeps- en Constructiewerken met 30-39 van team ’t Hartje uit Oosterhout. Kopman Mark Pijnenburg.
kreeg ook maar weinig kans. Zijn opponent was al na 39 beurten bij de finish.

Ook voor Leo Loonen was er verlies. Hij kreeg slechts 41 beurten. Ook Theo Laros werd in slechts 39 beurten afgetroefd. De enige winstpartij kwam op naam van Piet Kamp. Piet hield de verdediging prima gesloten en loodste de partij zo bekwaam naar de finish. Team Kamp staat op dit moment in de middenmoot op een zevende plaats. Deze week gaat team Kamp op bezoek bij ’t Steegje in Made.

Biljartsport Districtscompetitie Midden-Brabant driebanden-klein:

’t Vaartje verliest nipt
In Kaatsheuvel verloor team ’t Vaartje met 25-24 van team Ut Straotje. Reserve kopman Embert Broekhoven kreeg maar 39 beurten. Hij maakte nog wel een mooie reeks van vier caramboles. Ook zijn moyenne van 0.589 is prima te noemen. Toch kwam hij aan de meet slechts vier caramboles te kort. Theo Laros kwam niet in zijn spel en verloor kansloos. De eer werd gered door Anton Smulders. Anton speelde een degelijke partij en bereikte al na 45 beurten de finish. Hij kwam uit op het fraaie gemiddelde van 0.511. Op dit moment staat team ’t Vaartje 13e, maar het heeft wel een wedstrijd minder gespeeld.

Team ’t Vaartje en Van den Nieuwenhuizen thuis
In café ’t Karrewiel in Dongen-Vaart speelt team ’t Vaartje op donderdagavond 18 januari een thuiswedstrijd. Het moet het dan opnemen tegen team ’t Steegje uit Made. Ook team Corné van den Nieuwenhuizen Schilderwerken Tilburg speelt dan een thuiswedstrijd. Dit team moet het in café en zalencentrum De Viersprong in Dongen opnemen tegen team Werkendam. De wedstrijden beginnen om 19.30 uur.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen